Forum » Pomoč in nasveti » kako posneti?
kako posneti?
lepi joker ::
kako posneti recimo 2 original risanki ,ki sta veliki vsaka po 2 gb,,da bi ju spravil na samo 1 dvd torej skupaj 4 gb in bi zadeva laufala v dvd hišnem kinu?a se to sploh da storiti z nerom ali kakim drugim programom?
l.p. atamama
dzinks63 ::
Za rezervno kopijo originala lahko z dvd shrinkom združiš in posnameš oba dvd-ja skupaj na enega v dvd formatu bp. Razen če je najnovejša zaščita gor, kar pa dvomim. Potem pa z drugim programom, 1click.
dzinks63 ::
Odpreš program dvd shrink.
greš na jeziček reautor
poiščeš film na dvd , potegneš main movie (oziroma vse kar je na dvd) z miškinim klikom na levo stran pod dvd structure
enako storiš z drugim dvd-jem
odpreš jeziček backup in določiš kam ti posname film
to je to.
greš na jeziček reautor
poiščeš film na dvd , potegneš main movie (oziroma vse kar je na dvd) z miškinim klikom na levo stran pod dvd structure
enako storiš z drugim dvd-jem
odpreš jeziček backup in določiš kam ti posname film
to je to.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dzinks63 ()
lepi joker ::
dzinks63 hvala za tako hitre odgovore,sem naredil kot si napisal in dela...pa vendar me zanima če se še da kako urediti z temi meniji,,ker zdaj mi meni od 1 dvdja samo leti dalje (ne moreš izbirat scene,,ko pa pride do 2.dvdja pa potem lahko izbiraš,,ali si lahko celoten meni sam naredim ,da bi pisalo kere risanke so zdaj vse gori.
l.p. atamama
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako več DVD risank združiti na en DVD?Oddelek: Zvok in slika | 2101 (1391) | Miki23232000 |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77864 (20000) | CaqKa |
⊘ | AnyDVD, DVD clone, DVD shrink, DVD Decrypter .......Oddelek: Pomoč in nasveti | 3368 (3171) | MihaFirst |
» | tezave s kopiranjem dvd-jaOddelek: Zvok in slika | 2469 (2102) | frenkb |
» | DVD burn?Oddelek: Programska oprema | 1659 (1493) | Tr0n |