Forum » Pomoč in nasveti » kateri lcd tv?
kateri lcd tv?
El Nino ::
V naši družini kupujemo nov lcd televizor . Nimamo velikega stanovanja, zato bi se osredotočili na 26'' ali 32'' modele. Ker nisem expert pri tv-jih, bi prosil vas, če bi mi lahko pomagali.
Znamka? Lahko LG, Sony, Philips, Samsung. Če imate kakšen drug predlog, ga bom vsekakor vesel .
Hvala lepa
LP
Luka
Znamka? Lahko LG, Sony, Philips, Samsung. Če imate kakšen drug predlog, ga bom vsekakor vesel .
Hvala lepa
LP
Luka
- spremenilo: El Nino ()
jk ::
Obstaja ena tema kateri se reče Placma ali LCD Tv. Sem ziher da boš našel kak nasvet tam. Takole pa dvomim da ga dobiš.
ant ::
ja v tisti temi pogovore o lcd oz. plazmah pod 32" kar ignorirajo > so čist v 42kah.
predlagam, da se ustvari tema, ki bi obravnavala lcd tv do 32".
mogoč bo potem kaj bolje.
LP
en kolega je kupil philips 32" (konec oznake je 5330), in je dal okoli 650€. mislim, da je to kr v redu nakup.
slika se mi zdi v redu, nekih zmazkov pri hitrejših kadrih ni. mislim, da bi bil za povprečnega kupca dober nakup.
LP
predlagam, da se ustvari tema, ki bi obravnavala lcd tv do 32".
mogoč bo potem kaj bolje.
LP
en kolega je kupil philips 32" (konec oznake je 5330), in je dal okoli 650€. mislim, da je to kr v redu nakup.
slika se mi zdi v redu, nekih zmazkov pri hitrejših kadrih ni. mislim, da bi bil za povprečnega kupca dober nakup.
LP
El Nino ::
točno tako. Včeraj sem brskal po tisti temi, prebral zadnjih 10 strani pa ni bilo niti govora od tvjih pod 42''. Nevem al majo vsi tako velka stanovanja al kaj?
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup novega televizorja( Led LCD)Oddelek: Kaj kupiti | 9151 (8288) | fpbs |
» | Kateri LCD LED TV?? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 70178 (56310) | seljo |
» | Kateri 37" LCD FULL HD Televizor?Oddelek: Kaj kupiti | 3654 (3023) | Mitja358 |
» | LCD TV do 650 evrov;Oddelek: Kaj kupiti | 3689 (2976) | ant |
» | začasna rešitev: kupiti velik CRT televizor za cca 400 eur ali LCD 32'' za cca 650 euOddelek: Kaj kupiti | 2950 (2192) | Mr.B |