Forum » Elektrotehnika in elektronika » Kje dobiti konektor?
Kje dobiti konektor?
Svizec69 ::
Kje bi se dalo dobiti kabel ali samo konektor?
Gre za kabel, ki je povezoval pedalke s volanom (Logitech Wingman formula force gp). Gre za 4 žilni kabel, ki ima na eni strani konektor zelo podoben telefonskemu, vendar je malo ožji! Bi se dalo dobiti kje samo tale konektor ker se mi je namreč zlomil, drugače bi pač cel kabel kupil, če bi se le dalo kje dobiti. Sem pribal tudi slikati vendar se nič kaj ne vidi na sliki, zato upam da sem dovolj nazorno opisal.
Nekaj takega samo da je malenkost ožji od teega telefonskega.
Gre za kabel, ki je povezoval pedalke s volanom (Logitech Wingman formula force gp). Gre za 4 žilni kabel, ki ima na eni strani konektor zelo podoben telefonskemu, vendar je malo ožji! Bi se dalo dobiti kje samo tale konektor ker se mi je namreč zlomil, drugače bi pač cel kabel kupil, če bi se le dalo kje dobiti. Sem pribal tudi slikati vendar se nič kaj ne vidi na sliki, zato upam da sem dovolj nazorno opisal.
Nekaj takega samo da je malenkost ožji od teega telefonskega.
int47 ::
Če je konektor enak kot pri telefonski slušalki, potem v vsaki bolje založeni trgovini z elektro ali elektronskim materialom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | povezava RJ11 vtičnice - pomoč prosimOddelek: Omrežja in internet | 13416 (3633) | wexor |
» | Telemch Blok Televizija Kabel prestrizen... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 26027 (21568) | Mesar |
» | Servis HTC - Al' sem nor, ali je to banalnost na vrhuncu? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 35964 (30049) | shadeX |
» | UTP kabel na razdalji 100m naenkrat ne deluje večOddelek: Omrežja in internet | 5250 (4588) | ...:TOMI:... |
» | ADSL za dvaOddelek: Omrežja in internet | 1944 (1480) | Mercier |