Forum » Pomoč in nasveti » noce downloadat
noce downloadat
pero#3 ::
en cuden problem.
bitcomet mi sploh noce downloadat. mam torrent z preko 1000 seeds-i,pa mi sploh ne downloada,kot da bi blo izklopljeno.
0 KB/s
en konkreten primer. downloadam si prison break. nasel sem link z dosti seeds-i in bitcomet mi je downloadal z preko 100 KB/s,potem pa so mi izklopli internet(podaljsanje pogodbe) in zdaj mi sploh ne downloada vec,niti prison breaka niti drugega torrenta ki ima vec kot 1000 seeds.
verjetno ni kriv internet,vseeno pa nevem zakaj mi noce downloadat
bitcomet mi sploh noce downloadat. mam torrent z preko 1000 seeds-i,pa mi sploh ne downloada,kot da bi blo izklopljeno.
0 KB/s
en konkreten primer. downloadam si prison break. nasel sem link z dosti seeds-i in bitcomet mi je downloadal z preko 100 KB/s,potem pa so mi izklopli internet(podaljsanje pogodbe) in zdaj mi sploh ne downloada vec,niti prison breaka niti drugega torrenta ki ima vec kot 1000 seeds.
verjetno ni kriv internet,vseeno pa nevem zakaj mi noce downloadat
- zaklenil: Zheegec ()
Zheegec ::
Prison brek je ni izdan pod GPL licenco, torej ga NE SMEŠ downloadati.
Počakaj, da pride DVD v trgovino.
Pravila
Počakaj, da pride DVD v trgovino.
Pravila
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 488408 (38544) | Rias Gremory |
» | LTE/4g domači internetOddelek: Omrežja in internet | 2654 (2360) | konspirator |
» | Torrent noče downloadati naprej kljub 1 SEEDER-ju (BLOKADA Listen PORT-a)Oddelek: Pomoč in nasveti | 3073 (2780) | imagodei |
» | Problemi pri pobiranju torrentovOddelek: Pomoč in nasveti | 1946 (1616) | turob2 |
» | utorrentOddelek: Programska oprema | 5445 (5128) | steev |