Forum » Pomoč in nasveti » windows vista in Rami!
windows vista in Rami!
McGogi ::
Em..js bi vprašal če kdo ve kje lahko dol štekam kake programe ali kaj da mi windows vista ne bo žrla toliko ramov!!!
Prosim za pomoč!
Prosim za pomoč!
zk_eu ::
Ja kej velik tak ne morš prosecos ubit, lahk npr da maš temo na navadno, da nimaš windows aero, to mislim da kr presparaš, pa da ne laufaš kakih bednih stvari kot je tist prepoznavanje glasa...
Non omne, quod licet, honestum est - Ni vse, kar je dovoljeno, tudi pošteno.
m.i.h.a. ::
vista dinamično alocira ram, glede na tvoje navade in količino, ki jo ima na voljo....na sistemih z 1GB rama ga bo zasedla okrog 500MB, na sistemih z 2GB in več pa ga zasede 900MB in več....pač poskrbi, da se določeni programi in vista funkcije hitrejše
lahko skineš dol še kakšen nepotreben service (Run -> services.msc), izklopiš sidebar, prešaltaš iz aerota na default,....kaj veliko več sa pa po moje več ne da narediti
meni vista porabi okrog 30 - 40% rama, imam ga pa 2GB
lahko skineš dol še kakšen nepotreben service (Run -> services.msc), izklopiš sidebar, prešaltaš iz aerota na default,....kaj veliko več sa pa po moje več ne da narediti
meni vista porabi okrog 30 - 40% rama, imam ga pa 2GB
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m.i.h.a. ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 Ultimate 64-bit ZahteveOddelek: Pomoč in nasveti | 1816 (1684) | hudychk |
» | Windows 7 zbral največ prednaročil v zgodovini Amazon.co.uk (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 15288 (10199) | nekikr |
» | Pomoc pri nakupu novih ramov.Oddelek: Kaj kupiti | 935 (742) | atomc |
» | win x64 ali x86? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 9442 (8071) | Razerzone |
» | vista ali xpOddelek: Operacijski sistemi | 2627 (2212) | IVo |