Forum » Pomoč in nasveti » Windows XP, driverji za slo tipkovnico
Windows XP, driverji za slo tipkovnico
jernej85 ::
Pozdrvaljeni,
Kje lahk dobim driverje za tipkovnico SLO, ali samo kje v nastavitvah tipkovnice lahk to spremenim?
Hvala za odgovor
Kje lahk dobim driverje za tipkovnico SLO, ali samo kje v nastavitvah tipkovnice lahk to spremenim?
Hvala za odgovor
- spremenil: jernej85 ()
jernej85 ::
Aja, sm še nekaj pozabil:)
S programom macromedia dreamweaver sem naredil spletno stran, zdaj pa me zanima to, kako to stran nalozim na www.geocities.com.Na tej strani je 15MB prostora za svojo stran, sam pa nevem kak naj jo uplodam....
Prosim za odgovor:)....hvala
S programom macromedia dreamweaver sem naredil spletno stran, zdaj pa me zanima to, kako to stran nalozim na www.geocities.com.Na tej strani je 15MB prostora za svojo stran, sam pa nevem kak naj jo uplodam....
Prosim za odgovor:)....hvala
OmegaBlue ::
Tako da najprej prebereš pravila, tega foruma in dobro premisliš če je to kar počneš legalno.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova tipkovnica - kaj in kje kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13672 (11330) | zhigatsey |
» | Kako dati RAM v laptop (prenosnik)Oddelek: Strojna oprema | 5522 (4383) | Pyr0Beast |
» | Pro Evolution Soccer 2008 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 9985 (6230) | Rotaidal |
» | Sony Ericsson k800i - drugi kolaps softwara...Oddelek: Mobilne tehnologije | 1758 (1580) | MC_Tom |
» | tipkovnicaOddelek: Strojna oprema | 1262 (1057) | Privatnik |