Forum » Igre » Pro Evolution Soccer 2008
Pro Evolution Soccer 2008
rokec992 ::
rexmortali ::
Js mam pa ene probleme s shranjevanjem. Grem v edit in spremenim ime kluba, drese, ... in potem shranim. Grem iz igre in ko pridem nazaj not je spet vse po starem, se pravi da se spremembe niso ohranile. Ma kdo kak nasvet?
Horsechoker ::
Zbriš špil. To sem jaz naredil, ko se mi je to naredilo. Eno veliko razoćaranje je ta šoppil
But I don't want to be dead. I want to be alive. Or a cowboy.
rexmortali:
ku greš na novu v igro greš spet pod edit pa sm load klikneš pa maš spet istu kukr prej. a mogoč obstaja kakšen patch delujoč za angleško ligo popravt
ku greš na novu v igro greš spet pod edit pa sm load klikneš pa maš spet istu kukr prej. a mogoč obstaja kakšen patch delujoč za angleško ligo popravt
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rokec992 ()
Tammih ::
Bok pesovci! Pomagajte, sicer bo PES zgubila zvestega privženca !
Jst sm že precej prešpilou tele igre ampak me nekej močno mori ... Špilam na Master League...zbrau se League A... Prešpilou sm že dve komplet sezone, biu prvi tako v ligi kot pokalih, vendar ne napredujem v to k.... ligo prvakov (čeprou so vsi pogoji izpolnjeni.. Počas me mineva potrpljenje, saj sm že tretjo sezono na istem v ligi s Galatasarajem, PSV-jem, pa nekimi 2.razrednimi klubi...Poleg tega v moj klub noče noben 1.clasen igralc, saj nism v LP
Zakaj ne napredujem?
Lp Miha
Jst sm že precej prešpilou tele igre ampak me nekej močno mori ... Špilam na Master League...zbrau se League A... Prešpilou sm že dve komplet sezone, biu prvi tako v ligi kot pokalih, vendar ne napredujem v to k.... ligo prvakov (čeprou so vsi pogoji izpolnjeni.. Počas me mineva potrpljenje, saj sm že tretjo sezono na istem v ligi s Galatasarajem, PSV-jem, pa nekimi 2.razrednimi klubi...Poleg tega v moj klub noče noben 1.clasen igralc, saj nism v LP
Zakaj ne napredujem?
Lp Miha
mtosev ::
Kje bi dobil kake dodatke za PESa?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Rotaidal ::
Kakšne dodatke pa bi imel? Žoge, stadione, prava imena?
Sicer pa imaš 5 sec dela v Googlu, da najdeš zadeve
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?cat_id=450
El Nino ::
LP
Ubodel sem si original PES 2008. Zadeva dela vse lepo in prav, vendar imam med tekmo en problem, kar me zelo najeda. Na ekranu (Samsung 226bw) se po dolžini pojavlja ena taka zamegljena črta, ni določeno kje. Probal sem že nastavitve menjavat (detajle, resolucijo, ipd.), direct x sem tudi inštaliral tisti, ki je priložen na dvd-ju. Probal bom še z najnovejšimi drajverji za grafo in pa najnovejšim direct-x. Sicer pa konfiguracija:
E6320 1,86 GHz Core 2 Duo
NX 8600 GT nVidia 256MB DDR3
2GB DDR2 RAM
Če se komu kaj sanja, bi bil zelo vesel, če bi mi lahko pomagal.
LP in hvala že vnaprej.
Ubodel sem si original PES 2008. Zadeva dela vse lepo in prav, vendar imam med tekmo en problem, kar me zelo najeda. Na ekranu (Samsung 226bw) se po dolžini pojavlja ena taka zamegljena črta, ni določeno kje. Probal sem že nastavitve menjavat (detajle, resolucijo, ipd.), direct x sem tudi inštaliral tisti, ki je priložen na dvd-ju. Probal bom še z najnovejšimi drajverji za grafo in pa najnovejšim direct-x. Sicer pa konfiguracija:
E6320 1,86 GHz Core 2 Duo
NX 8600 GT nVidia 256MB DDR3
2GB DDR2 RAM
Če se komu kaj sanja, bi bil zelo vesel, če bi mi lahko pomagal.
LP in hvala že vnaprej.
Se lahko dobi kaj klubov al lig?
A gre kdo pes igrat z mano?
No, jaz bi potreboval kak konkreten naslov do kakega patcha s pravimi imeni. Namreč vse kar sem do zdaj dobil je nek 'patch 0.5 by YNWA', ki je pohvalen ker so vsa imena prava, obrazi dost izboljšani, vse oh in sploh, endar ima eno (pre)veliko napako. Dresi naj bi bili priginal, vendar ko grem igrat, imajo vsi klubi enake drese in sicer od Chelseaja . Npr grem igrat z Liverpoolom proti AC Milanu in imam sam kot 'home kit' neke chelseajeve bele drese, kot 'away' so pa rdeči, z emblemom CFC. Developer obljublja prave drese!! ki jih pa ni ne na zemlji ne na nebu. Patch mi je drugače zelo všeč predvsem zarad tega, ker obsega 300MB popravkov in je vse na kupu.
Zdaj bi lepo prosil če kdo konkretno uporablja kak patch (predvsem prava imena me zanimajo, mogoče boljš obrazi), če lahko prispeva link ali kaj podobnega. Mtosev ti uporabljaš kaj?
Hvala za hitre (?) odgovore,
LP
Zdaj bi lepo prosil če kdo konkretno uporablja kak patch (predvsem prava imena me zanimajo, mogoče boljš obrazi), če lahko prispeva link ali kaj podobnega. Mtosev ti uporabljaš kaj?
Hvala za hitre (?) odgovore,
LP
MATiCEK ::
PES 2008 + E.V.O.L.U.T.I.O.N. Patch II = The Way it's Meant to be Played
The work on the E.V.O.L.U.T.I.O.N. Patch II is completed, and you'll eventually have the enjoyment to play the patch.
It has been a difficult and long job, and in spite of some setbacks, we always kept our goal in view and never strayed. As is generally known, a lot of roads lead to Rome, or to the E.V.O.L.U.T.I.O.N. Patch, respectively.
The patch comes with the following improvements:
* Completely new over-worked Optionfile with all transfers and new teams. About 90% of the stats revised
* 100% original Teams
* 100% original Names
* 100% original Kits
* complete Bundesliga (German League)
* correct League and Cup names
* correct Stadium names
* new Soundtrack
* new chants for many Teams
* Teams without own unique chants have adequate generic chants
* new Callnames
* new Balls
* up-to-date Bootpack
* new Faces for many Superstars
* new Menus
* misc. new graphics (countries, positions icons etc.)
* fan reactions (German Version only)
* fan banners
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Daleč najboljši patch za PES 2008. Prvi evolution patch je bil že za PES 6 in je resnično imel vse. Tud online se da normalno igrat s tem patchom. Več o njem na tej strani (tukaj so tudi linki na forumu za DL).
The work on the E.V.O.L.U.T.I.O.N. Patch II is completed, and you'll eventually have the enjoyment to play the patch.
It has been a difficult and long job, and in spite of some setbacks, we always kept our goal in view and never strayed. As is generally known, a lot of roads lead to Rome, or to the E.V.O.L.U.T.I.O.N. Patch, respectively.
The patch comes with the following improvements:
* Completely new over-worked Optionfile with all transfers and new teams. About 90% of the stats revised
* 100% original Teams
* 100% original Names
* 100% original Kits
* complete Bundesliga (German League)
* correct League and Cup names
* correct Stadium names
* new Soundtrack
* new chants for many Teams
* Teams without own unique chants have adequate generic chants
* new Callnames
* new Balls
* up-to-date Bootpack
* new Faces for many Superstars
* new Menus
* misc. new graphics (countries, positions icons etc.)
* fan reactions (German Version only)
* fan banners
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Daleč najboljši patch za PES 2008. Prvi evolution patch je bil že za PES 6 in je resnično imel vse. Tud online se da normalno igrat s tem patchom. Več o njem na tej strani (tukaj so tudi linki na forumu za DL).
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Mavrik ()
Kak se ga inštalira, ti piše na njihovem forumu, tukaj. Edino kar je, mislim da se je za dostop do foruma treba prijaviti. Sicer jaz ga nisem še inštaliral, ker izgleda kar zapleteno, čakam na obljubljen torrent.
LP
LP
DIza ::
Tale post ko je Maticek objavu..ta patch sem dol potegnu, ker naj bi bila nemska liga, dresi itd., sam problem je, ker sem laik in res ne znam to zrihtat. lp
Pes ima vedno neke "čudne" namestitve patchov. Rabo boš program Kitserver ali pa DKZ studio.
Navodila zgledajo nekako tako: So pa za pes 06, vendar mislim, da so za 08 podobna. Malo si vzemi časa in pogooglaj o zadevi.
1. Be sure you have install the new Version of DKZ Studio 0.92
Download here: [URL="http://rapidshare.com/files/947977/D...0.92B.rar.html"]DKZ Studio 0.92b[/URL]and
[URL="http://rapidshare.com/files/948149/Engl... Language File for DKZ Studio[/URL] copy into Language Folder of DKZ Studio Install Folder
2. Double click on "0_text update 1.3.dkz"
3. DKZ Studio opens
4. - Go to: Patch --> Apply Patch in Folder
and search for /dat Folder where you have installed the Game.
- A message popups and say:
"The file "0_text.afs" is not found in the selected folder. Would you like to located it manually?"
- Click Yes and search for the "0_text.afs" in your /dat Folder and select
- Yust wait a moment till DKZ Studio "Applying the Patch"
Navodila zgledajo nekako tako: So pa za pes 06, vendar mislim, da so za 08 podobna. Malo si vzemi časa in pogooglaj o zadevi.
1. Be sure you have install the new Version of DKZ Studio 0.92
Download here: [URL="http://rapidshare.com/files/947977/D...0.92B.rar.html"]DKZ Studio 0.92b[/URL]and
[URL="http://rapidshare.com/files/948149/Engl... Language File for DKZ Studio[/URL] copy into Language Folder of DKZ Studio Install Folder
2. Double click on "0_text update 1.3.dkz"
3. DKZ Studio opens
4. - Go to: Patch --> Apply Patch in Folder
and search for /dat Folder where you have installed the Game.
- A message popups and say:
"The file "0_text.afs" is not found in the selected folder. Would you like to located it manually?"
- Click Yes and search for the "0_text.afs" in your /dat Folder and select
- Yust wait a moment till DKZ Studio "Applying the Patch"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Rotaidal ()
aro222 ::
LP...Premišlujem da bi si kupil originalno igrico PES 2008. Lepo bi prosil če mi nekdo opiše kako poteka igranje prek neta, ali obstajajo lige, tekmovanja in kako začneš( ali moraš narediti svoj klub in igralce). Hvala že v naprej za informacije...
LP...Premišlujem da bi si kupil originalno igrico PES 2008. Lepo bi prosil če mi nekdo opiše kako poteka igranje prek neta, ali obstajajo lige, tekmovanja in kako začneš( ali moraš narediti svoj klub in igralce). Hvala že v naprej za informacije...
Ko greš v igri online si najprej izbereš server, angleški, nemški, francoski.... Pol pa si izbereš lobby. 10 jih je na vsakem serverju. V vsak lobby gre 100 ljudi. Tam pa pol imaš na izbiro quick game- tu ti igra sama poišče nasprotnika. Druga izvbira so sobe. Vsak igralec si lahko naredi svojo. Tam noter lahko se lahko igralci zmenijo med sabo in igrajo. Tudi 2v2. Potem še imaš na voljo competition. Tu pa igraš na določen čas. Recimo 2 uri. V tem času moreš igrat tekme z nasprotniki, ki so se tudi pridružili temu tekmovanju, ponavadi 300. To je neke vrsta liga. Saj se štejejo zmage, remiji, porazi in gol razlika. Na koncu tega tekmovanja zmaga tisti, ki ima največ osvojenih pik. Te zmage se pol vidijo v tvojem profilu. Je pa več vrst teh tekmovanj. Pri vsaki si moreš izbrat 3 ekipe (repke ali klube)do 12* ali manj. Najboljše ekipe( Brazilija, Barcelona) ti vzamejo 6*. Tako da moreš izbrat še pol dve slabši ekipi. Ali pa si vzameš tri solidne.
To je bilo v Pes 6. V pes 08 je malo spremenjeno. Vendar ti že zdaj povem, da se nea sekiraj glede cheaterjev.
Spoznaš jih takoj. Ko oni "hostajo" polčas, je ponavadi lagg, da je neigralno. Ali pa igrajo z allstar ekipami. Vendar so to vsi noobi, ki se jih da vseeno premagat. Če je lagg, si samo celi čas podajaš žogo od zadaj. Tip bo izgubil živce, če nebo takoj prišel do žoge Pri allstar cheaterjih, pa moreš imet srečo, da si tudi sam izbereš vredi ekipo. Ponavadi itak vsi igrajo z top klubi, tako da s temi allstar cheaterji ni toliko problemov.
So pa še eni noobi. Ko se zmenita za tekmo, gresta pol do izbire kluba. Tam pa ti on reče, da bosta igrala z slabimi klubi. On gre na enega slabega, ga izbere, ko pa greš ti na en slab klub in ga si ga izbereš, pa on takoj šalta na top ekipo. To je tak hitro, da sploh ne ne moreš več izbrat drugega kluba. Tako da nikoli nea nasedaj na te finte. Razn če igraš z kakšnim kolegom.
LP
jst bi tud zlo rad vidu če bi lahku kdo napisu po slovensko ali pa bolj razločno kako lahko inštaliram ta patch.
Nekaj me muči pri tej igri. Kako se da naštimat, da ti vidi tipkovnico kot dodaten controller? Namreč imam priklopljeno tipkovnico (Logitech media) in joystick (Logitech Dual Action) in mi prepozna le enega, pa vendar lahko z istim upravljam igralce s tipkovnico in joystickom. Prosim, če ima kdo kakšno rešitev, ker me to kar žre, ker ne morem igrat eden proti drugemu z bratom.
LP
LP
Ja... nastavit moreš, da bo tipkovnica nastavljena pod keyboard, gamepad pa controller 1 ali 2. Nisem ziher. Malo se poigraj tam. Greš pa pod settings. Pol pa imaš tam posebej na izbiro keyboard pa controller nastavitve.
T-h-o-r ::
tipkovnica more biti nastavljena kot prva, pol na drugo mesto pa nastavi joystick
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
ISCEM NASPRotnika da igramo
msn mate v profilu isti mail je
msn mate v profilu isti mail je
Kaj noben noce spilat?
Zgodovina sprememb…
- polepsal: Tilen ()
Ronnie7 ::
Jaz pa bi vprašo če se da kak nastavit da vratarji niso tak slabi...da boljše branijo, ker vsaki drugi strel si v gol odbije :S....pa še če je že izšel balkan patch (zvezda, partizan, hajduk....)???
LP, Ronnie7
LP, Ronnie7
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ronnie7 ()
Timx ::
Ronnie7 to je nek bug, zato so tako slabi. Mene zanima če ve kdo kje bi lahko dobu dobr option file, ne patch. Ta naj bi pa popravu imena klubov, igralcev,dodani naj bi bli novi transferi in pa kaksna nova ekipa.
Tilen ::
Malo bo potrebno dvigniti nivo debate ter upoštevati pravila.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Mam en problem. V kombinaciji z PES 2008 imam inštaliran EURO 2008 patch, ki je do včeraj deloval super. Sedaj pa opažam napake v igri. Med tekmo recimo z nekaterimi igralci ne upam podajat potleh, z drugimi ne morem streljat, z nekaterimi ne morem šprintat, spet z drugimi pa ko pritisnem E za šprint, tečejo kot da bi tapkal E, se pravi šprintajo bolj hitro in porivajo pred sabo žogo v PM, da ti jo takoj vzamejo,... kaj bi lahko bilo narobe? Sedaj bom poskusil z reinštalacijo patcha, če jne bo pomagalo, še PES-a. Kaj bi lahko še naredil?
Hvala
LP
Hvala
LP
dary ::
Kakšne dodatke pa bi imel? Žoge, stadione, prava imena?
Jaz sem dal dol drese od real madrida in bi prosil če mi kdo pove kako naj jih nastavim da bodo v igri. Ker so samo neke slike in ne vem kam naj jih skopiram.
Mislim, da boš program Kitserver ali pa DKZ studio. Tam pa imaš pol možnost add patch ali nekaj takšnega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FIFA vs PES (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5294 (3098) | Ghost007 |
» | Pro Evolution Soccer 2009 !!! (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5834 (3171) | fx3zRejSz0cS |
» | NBA 2k10 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8561 (6071) | mrdejan13 |
» | Fifa 09Oddelek: Igre | 3121 (2207) | chrush |
» | Nogometna PC igra- Najbolj realnaOddelek: Igre | 1890 (1509) | vice boy |