Forum » Loža » Piđama :)
Piđama :)
T0RN4D0 ::
Kje v centru ljubljane je kak fajni piđama shop, po možnosti tak da ne bi bankrotiru z nakupom. :D
Urc ::
Nič ni narobe s pižamo. Tudi sam jo včasih uporabljam, ampak:
1. Naslov teme
2.Kje v centru ljubljane je kak fajni piđama shop, po možnosti tak da ne bi bankrotiru z nakupom. :D
Mislim da tole zadosti pove...
1. Naslov teme
2.Kje v centru ljubljane je kak fajni piđama shop, po možnosti tak da ne bi bankrotiru z nakupom. :D
Mislim da tole zadosti pove...
opeter ::
Hmm... ali imate v Ljubljani kakšno kitajsko trgovino, ali ne?
No, tam boš za male denarje dobil relativno kvalitetne pižame.
Ali pa se (če imaš možnost), z avtom odpelješ na Madžarsko v Lenti ali Nagykanizsa (blizu hrvaške meje) in na tržnici se tudi dobijo zanimive pižame za malo denarje. Vse se prodaja na kilo.
No, tam boš za male denarje dobil relativno kvalitetne pižame.
Ali pa se (če imaš možnost), z avtom odpelješ na Madžarsko v Lenti ali Nagykanizsa (blizu hrvaške meje) in na tržnici se tudi dobijo zanimive pižame za malo denarje. Vse se prodaja na kilo.
T0RN4D0 ::
Ubistvu profil laže, ker sem dans 19...
Pižama, pidžama, piđama karkol že, tolk da se ve za kaj se gre in resno sm vprašu... sicer že dolg nekak ne uporablam pižame samo je mal mrzlo v stanovanju pa do cimrov bom prjazn pa zjutri okol v pižami hodu namest v boksarcah. Drug problem je to da mi gre lutanje po trgovinah na živce in sprašujem če kdo slučajno ve dejansko za kako trgovino kamor se mi splača it pogledat.
Se opravičujem ker nism v prvem postu bol argumentiru pa ne vem kaj še vse ampak hočem samo eno na vadno pižamo se mi ni dalo komplicirat...
Pižama, pidžama, piđama karkol že, tolk da se ve za kaj se gre in resno sm vprašu... sicer že dolg nekak ne uporablam pižame samo je mal mrzlo v stanovanju pa do cimrov bom prjazn pa zjutri okol v pižami hodu namest v boksarcah. Drug problem je to da mi gre lutanje po trgovinah na živce in sprašujem če kdo slučajno ve dejansko za kako trgovino kamor se mi splača it pogledat.
Se opravičujem ker nism v prvem postu bol argumentiru pa ne vem kaj še vse ampak hočem samo eno na vadno pižamo se mi ni dalo komplicirat...
perci ::
Na tavčarjevi je Šiser - jst mam eno njihovo pižamo (je kul).
Pol mam pa še eno iz Marks and Spencer (City Park), ki je tudi fajn za nost.
Pol mam pa še eno iz Marks and Spencer (City Park), ki je tudi fajn za nost.
PINki ::
Meni je tudi mama kupila eno Šiserjevo, ful je dobra, pa rajs sem v pižami in odejo objamem z nogo kot pa da se pokrijem in moram poušter objemat. Drugace spim brez poušterja tako da je fajn da se zjutri zbudim pa da se mi cupa ne dvigne
gruntfürmich ::
pižama mora bit; hugh hefner je samo v pižami.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
gruntfürmich ::
najbolj da greš v svilanitovo prodajalno, tam imajo še lepe halije. tko da ti uspeh ne bo izostal, če se tja odpraviš po oboje.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Milko Novič oproščen (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 38489 (24991) | Sergio4 |
⊘ | Milko Novič kriv ali nedolžen?Oddelek: Problemi človeštva | 2877 (2660) | zee |
» | Koliko namenite v stvari za spanje (posteljnina, pižama)Oddelek: Loža | 4111 (3585) | kuglvinkl |
» | Pilotski projekt O2: Delo od doma povečuje storilnost (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 25476 (21785) | rokj |
» | V čem spite (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5799 (4114) | rdecaluc |