Forum » Omrežja in internet » amis kabel in težave
amis kabel in težave
l2u ::
Pozdravljeni
Na internet dostopam do amis kabla (v lj) in je stvar precej moteča saj na momente traja zelo dolgo, da se stran naloži. Sumim, da je nekaj narobe z dns serverji, saj je prenos kar soliden in dokaj konstansten..
Računalniki so povezani na wireless router.. Mogoče kdo ve, kaj bi lahko bilo narobe, saj na amisu ne znajo pomagat in me vedno napotijo k telekomu?
LP
Hvala za pomoč
Na internet dostopam do amis kabla (v lj) in je stvar precej moteča saj na momente traja zelo dolgo, da se stran naloži. Sumim, da je nekaj narobe z dns serverji, saj je prenos kar soliden in dokaj konstansten..
Računalniki so povezani na wireless router.. Mogoče kdo ve, kaj bi lahko bilo narobe, saj na amisu ne znajo pomagat in me vedno napotijo k telekomu?
LP
Hvala za pomoč
l2u ::
Opažam, da je očitno kriv router.. Ne vem a se zafila al kaj..
Imamo mac filter in enkripcijo, tako da dvomim, da bi nam linijo kdo kradel..
Ko pride do težave pingam router in ta ne vrne odgovora..
Kaj lahko storim v tem primeru, saj mi že počasi najeda živce?
Hvala za pomoč!
Imamo mac filter in enkripcijo, tako da dvomim, da bi nam linijo kdo kradel..
Ko pride do težave pingam router in ta ne vrne odgovora..
Kaj lahko storim v tem primeru, saj mi že počasi najeda živce?
Hvala za pomoč!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjava operaterja in strošek prekinitve naročnineOddelek: Mobilne tehnologije | 8597 (7614) | Sami |
» | Paket Siol Trio in monopolni TelekomOddelek: Omrežja in internet | 4080 (2246) | Reycis |
» | Microsoftu dodaten teden v bitki z EU (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 7223 (6272) | Poldi112 |
» | Nov ponudnik širokopasovnega dostopa - T2 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 62431 (43803) | OmegaBlue |
» | Novi SiOL paketi (2048/768 & 4096/768)Oddelek: Omrežja in internet | 2084 (1424) | Cokolesnik |