Forum » Omrežja in internet » Brezžični usmerjevalnik ne deluje pravilno
Brezžični usmerjevalnik ne deluje pravilno
anzef ::
Pred kratkim sem kupil brezžični usmerjevalnik znamke TP-Link model: TL-WR641G. V kompletu je en USB sprejemnik, ki pa ga imam priključenega na navadnem računalnku. Prenosni računalnik ima vgrajeno brezžično kartico 802.11 a/b/g z katero sem se poskusil priključiti na internet vendar mi to ne uspe. Že nekaj časa poskušam ugotoviti zakaj ne, kajti z USB sprejemnikom deluje čisto normalno.
Mogoče kdo ve kaj bi bi vzrok, da se z prenosnikom ne morem povezati v internet breko brezžičnega routerja?
P.S. če to kaj pomaga: imam naloženo Visto
Mogoče kdo ve kaj bi bi vzrok, da se z prenosnikom ne morem povezati v internet breko brezžičnega routerja?
P.S. če to kaj pomaga: imam naloženo Visto
amigo_no1 ::
Prvo poskusi brez kodiranja wireless povezave in naj bo prenosnik čim bližje routerja.
Nekateri prenosniki imajo tipko za vklop wirellesa.
Nekateri prenosniki imajo tipko za vklop wirellesa.
Odstranil sem zaščito pa še vedno ne deluje. Na prenosniku imam gumb za zagon brezžične povezave (in ga tudi uporabljam ).
Še kakšen predlog (kaj bi lahko bilo narobe)?
Še kakšen predlog (kaj bi lahko bilo narobe)?
robbe ::
Na prenosniku sploh vidiš to brezžično omrežje? Če ja, kako napako ti javi ko se hočeš pozevati?
Ja vidim in povežem se čisto normalno samo ne dobim povezave z internetom, kot jo z USB sprejemnikom.
(napiše mi: povezava je vzpostavljena vendar z omejenim dostopom)
(napiše mi: povezava je vzpostavljena vendar z omejenim dostopom)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | bluetooth miška - kaj kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 2386 (2107) | Dzuro10 |
» | bluetooth miškaOddelek: Kaj kupiti | 4704 (2914) | killa bee |
» | internetna povezava za 2 računalnikaOddelek: Omrežja in internet | 1013 (936) | bananaman12 |
» | mini (mega) problem z namiznim kompletomOddelek: Pomoč in nasveti | 1144 (907) | Opkow |
» | Žična ali brezžična mišOddelek: Kaj kupiti | 1550 (1392) | SmeskoSnezak |