Forum » Pomoč in nasveti » avtomatsko premikanje v meniju igre
avtomatsko premikanje v meniju igre
pero#3 ::
ker sem dobil nek virus in se nisem mogel prijavit v sistem,sem racunalnik formatiral.
zdaj pa k tezavi... prej sem imel igro fifa 08,ki je delala brez problemov,po formatiranju pa sem jo na novo instaliral(isto igro) in imam nek problem.
ko pridem v meni igre,se po meniju igra premika sama. tisti oznaceni del mi gre po meniju dol,kot da bi jaz stiskal smerno tipko dol.
mogoce sem malo cudno napisal vsi,ampak verjetno vete o cem se gre
zdaj pa k tezavi... prej sem imel igro fifa 08,ki je delala brez problemov,po formatiranju pa sem jo na novo instaliral(isto igro) in imam nek problem.
ko pridem v meni igre,se po meniju igra premika sama. tisti oznaceni del mi gre po meniju dol,kot da bi jaz stiskal smerno tipko dol.
mogoce sem malo cudno napisal vsi,ampak verjetno vete o cem se gre
El Nino ::
Pero, se strinjam z loadedom. Tudi sam sem mel tak problem ko mi je nova tipkovnica od geniusa (ne spomnem se modela, vem pa da je bila una kao ''slim'' varianta po 6 dneh začela zaje**vat in mi je v igri call of duty 2 možičk kar sam hodil v levo cel cajt. Kupil sem jo v merkurju (pa ne da delam kako reklamo) in sem jo nesel tja pa mi je prodajalec hotel dat isti model, ampak ker je to blo v roku tistih 8dni ko lahko reč zamenjaš in sem vzel eno črno multimedijsko tipkovnico od logitecha pa dela kot urca... Razlika u ceni je bla pa 70centov, obe sta ble okoli 18€.
LP
Nasmeh je najelegantnejši način, da sovražniku pokažeš zobe.
LP
Nasmeh je najelegantnejši način, da sovražniku pokažeš zobe.
pa se res mam novo tipkovnico,ker je prejsna pokvarjena...samo zakaj pol ne dela tega na internetu,da bi mi stran prestavljalo dol??
tipkovnica je cista,tipke so vse ravne(tipka za dol,ni stisnjena)...se je mozno kaj drugega? ker ce ne,je res nekaj s tipkovnico
tipkovnica je cista,tipke so vse ravne(tipka za dol,ni stisnjena)...se je mozno kaj drugega? ker ce ne,je res nekaj s tipkovnico
El Nino ::
No, še ena stvar ki se je pojavila pri meni. Mislim da z reklamacijo in menjavo ne boš nič zgrešil. Zgubit nimaš kaj. Pa tudi če še zmeraj ne bo delalo maš še zmeraj možnost kupit novo. Če nisi prav zahteven dobiš za 20€ že dobro tipkovnico. Tipke so pa ravne, ker se ti pod ''tipko'' ki jo ti dejansko vidiš zaštekal gumbek.
LP
LP
sem ze reso problem. tezava je bla v tem,da sem mel priklopljen tudi volan. ko ga izklopim je vse ok
hvala vseeno za pomoc
hvala vseeno za pomoc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero tipkovnico priporočate?? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12360 (8776) | Half-Saint |
» | Nakup tipkovnice ?Oddelek: Kaj kupiti | 2319 (1636) | Turtle |
» | nakup tipkovniceOddelek: Kaj kupiti | 2901 (2344) | snajper_SLO |
» | Kje prodajajo kvalitetne tipkovnice? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7205 (5985) | Jan987 |
» | Kvalitetna črna tipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 2482 (1801) | bastadu |