Forum » Programska oprema » Office 2003 slo pack ali kaj podobnega?
Office 2003 slo pack ali kaj podobnega?
'FireSTORM' ::
Včeraj sem enemu osebku nameščal Windows XP (original) in pravtako Office 2003 original.
Ampak niti nisem pazil in je imel on vse angleško od kod in kako je dobil me ne vprašat ker nevem. Slo Pack za WinXP imam in mu lahko tega v petek šibnem preko.
Kaj pa za Office 2003 obstaja kaj podobnega kot je za windows XP? Ali bo tip moral kupit še enkrat slovenski office?
Še eno vprašanje, bolj legalne narave.
Če je on kupil original angleškega in v primeru da zdaj mora kupit še slovenskega, ali lahko downloadam slovensko verzijo(cracked) in ima potem on vseeno to legalno ali ne?
Ker dvomim da bo človek precej srečen ko bo moral še enkrat kupiti vse skupaj.
Ampak niti nisem pazil in je imel on vse angleško od kod in kako je dobil me ne vprašat ker nevem. Slo Pack za WinXP imam in mu lahko tega v petek šibnem preko.
Kaj pa za Office 2003 obstaja kaj podobnega kot je za windows XP? Ali bo tip moral kupit še enkrat slovenski office?
Še eno vprašanje, bolj legalne narave.
Če je on kupil original angleškega in v primeru da zdaj mora kupit še slovenskega, ali lahko downloadam slovensko verzijo(cracked) in ima potem on vseeno to legalno ali ne?
Ker dvomim da bo človek precej srečen ko bo moral še enkrat kupiti vse skupaj.
Those penguins.... They sure aint normal....
Ja. 40 letni z 7 letnim otrokom bo kupil študent edišn ;)
nonenone ::
student edicija ima vse kot druge samo ni za komercialno rabo, ima word, excel, 2003 tudi outlook, power, čisto zadosti za rabo, lp
nonenone ::
sem pozabil omenit, da dobiš z nakupom 3 licence - legalne za tri mašine in to za soliden denar, ker povprečen uporabnik ponuca cca 10-20% zmogljivosti offica mislim da je ta verzija kar primerna za večino uporabnikov, posebno pa za šolarje, ki itak ne rabijo kaj več, lp
Hvala obema.
Bom najprej poizkusil z tem MUI in če ne bo šlo drugače bo pač človek moral nabavit slovensko verzijo, ali pa se naučit angleško.
Bom najprej poizkusil z tem MUI in če ne bo šlo drugače bo pač človek moral nabavit slovensko verzijo, ali pa se naučit angleško.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Outlook Express težave s prejemanjem priponkOddelek: Programska oprema | 3232 (638) | huwi |
» | Kako do poceni Offica za podjetje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 8645 (6662) | Furbo |
» | Windows 7 bo imel šest okusov (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 17142 (12085) | bluefish |
» | Nova anketa: koliko ste odšteli za programsko opremo, ki jo poganjate na vašem primar (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 8408 (6562) | TribesMan |
» | zanima me! Če imate v posesti "piratske" verzije iger in programov! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5544 (4318) | flipflop |