Forum » Programska oprema » DOSBox
DOSBox
Testman42 ::
Yo
Bom še enkrat sem napisu, k v "Pomoč in nasveti" so me skenslal kukr sem douh pa širok...
Naložu sem DOSBox 0.72, pa mi lepo dela kot sam program, sam ko pa hočem kako .exe datoteko zagnat z njim pa ga tam na seznamu programov s katerimi bi lahko stvar odpru sploh ne najdem...
Spodi je še nek oknček k lahko sam vpišeš komando noter, sam kaj ko na mojem širnem HDD-ju ne najdem zagonske datoteke za DOSBox.
Aja, uporabljam Fedoro 7.
Ma kdo kako idejo kaj bi lahko izvedu? K se mi res ne da za vsak fajl posebi v DOS notr vse utipkavat...
Hvala
Bom še enkrat sem napisu, k v "Pomoč in nasveti" so me skenslal kukr sem douh pa širok...
Naložu sem DOSBox 0.72, pa mi lepo dela kot sam program, sam ko pa hočem kako .exe datoteko zagnat z njim pa ga tam na seznamu programov s katerimi bi lahko stvar odpru sploh ne najdem...
Spodi je še nek oknček k lahko sam vpišeš komando noter, sam kaj ko na mojem širnem HDD-ju ne najdem zagonske datoteke za DOSBox.
Aja, uporabljam Fedoro 7.
Ma kdo kako idejo kaj bi lahko izvedu? K se mi res ne da za vsak fajl posebi v DOS notr vse utipkavat...
Hvala
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
OmegaBlue ::
Sem pobrisal tvojo staro temo v pomoč in nasveti, a za drugič prosim ne podvajaj tem.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Testman42 ::
OK, ne bom več, obljubim...
Sam s tem nisem čist nič na boljšem k prej....
Bo treba še mal potrpet, sej mam cajt...
Sam s tem nisem čist nič na boljšem k prej....
Bo treba še mal potrpet, sej mam cajt...
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
gzibret ::
Ko vse odpove, poglej help Oz. še bolje, na vrhu te na veliko vabi ukaz intro!
Tam lepo, z velikimi in barvnimi črkami piše, da moraš najprej mountat direktorij, kjer imaš dos igrice (verjetno gre za igrice). DOSbox ti naredi virtualni disk, ki vsebuje datoteke tistega direktorija. Za več pa si poglej intro.
Tam lepo, z velikimi in barvnimi črkami piše, da moraš najprej mountat direktorij, kjer imaš dos igrice (verjetno gre za igrice). DOSbox ti naredi virtualni disk, ki vsebuje datoteke tistega direktorija. Za več pa si poglej intro.
Vse je za neki dobr!
'FireSTORM' ::
DOSBox exec datoteka bo kar verjetno:
/usr/bin/dosbox
ali
/usr/local/bin/dosbox
sicer pa, konzola in slocate/locate iz your friend :)
/usr/bin/dosbox
ali
/usr/local/bin/dosbox
sicer pa, konzola in slocate/locate iz your friend :)
Those penguins.... They sure aint normal....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje dobit igro Oregon TrailOddelek: Igre | 665 (519) | locoloco |
» | "abandonware" forum?Oddelek: Igre | 2911 (1954) | BCSman |
» | DOSbox in BAT komandeOddelek: Igre | 1004 (846) | opeter |
» | Izvajanje DOS programov v VistiOddelek: Operacijski sistemi | 917 (917) | ender |
» | windows xp sovraži dosOddelek: Pomoč in nasveti | 3260 (2896) | SasoS |