Forum » Igre » Enemy Territory low fps
Enemy Territory low fps
zupan ::
kva nej naredim da mi nebo tok stekal (warping) na pubih mam do 43 fps na warih pa do 30 k mam se ts vklopln. in sicer u cfg-ju mam vse low tko d je slika res grda pa k grem igrt si vse programe pa procese izklopm ampak bl mal pumaga.
800mhz procesor
256 ram
grafična je geforce 400 mx
bi se dal spravt fps do ene max 60-70 ?
pa kako ? xD
800mhz procesor
256 ram
grafična je geforce 400 mx
bi se dal spravt fps do ene max 60-70 ?
pa kako ? xD
koyotee ::
Zamenjaj komplet računalnik, je prešvoh.
lp
lp
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Pa sej igrca tud tko mal zahteva da bi mi mogl vredu delat, to cvar tweaking bom probu drgač če ugasnm zvok v procesih (svchost.exe) mi pa u igrci nč ne šteka, sam nimam zvoka :/ jah pc. bom pa druh mesec zamenu sam pol bom spet low :S:S
marjan_h ::
glede na konfiguracijo imaš še kr dobre fpsje , moj frend je mel podoben računalnik pa je mel komi 15-20fpsjev.
ja to mam zlo dobr cfg k so mi eni pomagal drgač me pa ta tweaking zanima, sm dau /r_picmip na 5 pa mi noče spremenit pa ostale nastavitve tud ne k dam /vid_restart .
To mi gre na k.... k hočm d bi meu sliko res grdo d vidm če je kej bolj fps. Mi lahko kdo pomaga
To mi gre na k.... k hočm d bi meu sliko res grdo d vidm če je kej bolj fps. Mi lahko kdo pomaga
mihec drgač te slike k so na spletni strani (klik) so res grde sam kko bi meu jst take pa /r_mode morm met na 6 zaradi crosshair k mam na 30
Vesoljc ::
et je precej omejen z cpu-jem, tako da ko te enkrat graficna ne zacne vec omejevati, ti grda grafika ne pomaga nic pri performancah
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
illy-ya ::
tud picmip 15 ti ne bo nc pomagu, ker CPU ne more prebavt vec kot 43 / 30 slik na sekundo. tud ce das not 7600gt agp bo isto.. rabs boljsi CPU, vendar bo tud v tem primeru zelo hitro grafika ozko grlo - u bistvu rabs nov comp, npr. AMD barton 2500+ in R9800pro vleceta naprimer 125fpsjev z 12-timi igralci skor skos, tak rabljen racunalnik te pride manj kot 200 eur dans.
no ja pa sej na pubih mam po 40% acc. pa mi se kr lepo dela na warih je pa bl drek k mam se ts vklopln in mam do 20 fps bom druh mesec enga za 500 euro nabavu pa bo
T-Majo ::
Joj zupan...kaj nisi povedu, pred 3 dnevi sem prodal računalnik P4 1.6ghz, 512SDR rama, asus p4b, radeon 9600SE 128, 20gb disk in cd-rom z ohišjem 300W za 45€. Sm prepričan d bi kej takega še mogu na bolhi najdit.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: T-Majo ()
ej T majo pizda takoj bi ti ga kupil :(:( :P bom pogledu mal na bolhi drgač sm si pa cfg zdej mal zrihtu, mi je zanč do 80 fps prslo :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wolfenstein - Enemy Territory (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Igre | 81487 (7566) | Superboyy |
» | cod2 fpsOddelek: Pomoč in nasveti | 5047 (2635) | racinoto |
» | CSS - Counter Strike Source (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 55230 (19763) | Bananovec |
» | Cod 2-------->fps-ji (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 17691 (9961) | DiaMonDer |
» | Kupujem PC - HELPOddelek: Kaj kupiti | 866 (866) | ronaldo |