Forum » Pomoč in nasveti » DVD-rom ne zazna medija
DVD-rom ne zazna medija
Marilyn ::
Zdravo!
Včeraj sem kupil DVD-je firma Cryliss, vendar mi jih rač. ne zazna.Namenoma sem kupil DVD-r, samo, da nimam problemov.Z prejšnimi nisem imel problemov (Verbatin), vendar jih nisem mogel dobiti, pa sem kupil slednje.Kaj bi lahko bilo narobe?...Z drajverji mislim, da je use vredu.Seveda nadgradnjo mojega pekača nemorem najti (matshita uj-840d), tako, da nevem kaj storiti.
Hvala za pomoč!
LP
Včeraj sem kupil DVD-je firma Cryliss, vendar mi jih rač. ne zazna.Namenoma sem kupil DVD-r, samo, da nimam problemov.Z prejšnimi nisem imel problemov (Verbatin), vendar jih nisem mogel dobiti, pa sem kupil slednje.Kaj bi lahko bilo narobe?...Z drajverji mislim, da je use vredu.Seveda nadgradnjo mojega pekača nemorem najti (matshita uj-840d), tako, da nevem kaj storiti.
Hvala za pomoč!
LP
- spremenilo: Marilyn ()
zk_eu ::
verjetno so DVD-ji preslabe kvalitete, da bi jih tvoj pekać zaznal. Ta problem sem tudi jaz imel mislim, da na Tronovem računalniko, problem sem enostavno rešil, da sem kupil, kvalitetne DVD-je, seveda, se je tudi poznalo na ceni.
Non omne, quod licet, honestum est - Ni vse, kar je dovoljeno, tudi pošteno.
Marilyn ::
Se mi je kar zdelo.Ponavadi ne kupujem teh medijev, vendar je bila nuja in samo tejle so mi bili na izbiro...Sedaj bom pa 50DVD vrgel skoz okno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22987 (10202) | Yossarian |
» | KAteri DVD pekač, da bo imel vse kar je trenutno fajn?Oddelek: Kaj kupiti | 2934 (1848) | GrimReaper |
» | DVD enotaOddelek: Strojna oprema | 935 (902) | *shine* |
» | Problemi z NEC DVD-RW ND-2510AOddelek: Strojna oprema | 3146 (1698) | kurjač |
» | Kako gledati DVD-jeOddelek: Zvok in slika | 1134 (926) | BlackHole |