Forum » Pomoč in nasveti » Opravilna vrstica
Opravilna vrstica
bojan123 ::
Imam velik problem. Ko grem na internet in hočem odpreti kakšno stran
mi računalnik zamrzne. To traja nekaj sekund potem pa mi računalnik odmrzne.
Ko se to zgodi se izgubi opravilna vrstica ( na mestu kjer je bila prej vrstica je črno ) in ikone na namizju ( vidi se slika na namizju ). Računalnik deluje naprej
a ne morem uporabljati starta in ikon ki so bile na namizju tako da morem zmiraj po tem dogodku hard resetirati računalnik.
Prosim pomagajte mi sam bom kmalu znoru.
mi računalnik zamrzne. To traja nekaj sekund potem pa mi računalnik odmrzne.
Ko se to zgodi se izgubi opravilna vrstica ( na mestu kjer je bila prej vrstica je črno ) in ikone na namizju ( vidi se slika na namizju ). Računalnik deluje naprej
a ne morem uporabljati starta in ikon ki so bile na namizju tako da morem zmiraj po tem dogodku hard resetirati računalnik.
Prosim pomagajte mi sam bom kmalu znoru.
El Nino ::
Ko ti zginejo ikone pa opr. vrstica pojdi v task manager (Ctrl+Alt+Delete), novo opravilo oz. new task in v okence vtipkaj explorer. Poznam primere ko je to pomagalo. Je pa res, da ko je meni to isto naredilo, sem vtipkal explorer pa mi je cca. 5 sekund delalo, potem pa so ikone spet izginle. Nakar mi je ratalo iz task managerja zagnat avast antivirus pa mi je ene par trojanskih konjev dobil sem kar precej znorel, tako da sem si vzel čas pa winse (windows XP professional) na novo inštaliral. Zadeva zdaj funkcionira 110%.
lp
Nasmeh je najelegantnejši način, da sovražniku pokažeš zobe.
lp
Nasmeh je najelegantnejši način, da sovražniku pokažeš zobe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prazno namizje po inštalacijiOddelek: Pomoč in nasveti | 1575 (1127) | neon21 |
» | TeŽava z ikonami na namizjuOddelek: Pomoč in nasveti | 2205 (2082) | k4vz0024 |
» | Virtual desktop - kateri zna delati z ikonamiOddelek: Programska oprema | 2455 (1928) | misek |
» | Namizje brez ikon in orodne vrsticeOddelek: Pomoč in nasveti | 1867 (1707) | PineApple |
» | Zakaj se mi na namizju ne pokažejo ikone in opravilna vrstica startOddelek: Pomoč in nasveti | 1945 (1884) | Stratus |