Forum » Pomoč in nasveti » Zakaj se mi na namizju ne pokažejo ikone in opravilna vrstica start
Zakaj se mi na namizju ne pokažejo ikone in opravilna vrstica start
Nikita H ::
probi stisnt ctr+alt+del , da se ti odpre task manager (al nekaj podobnega), pa klikn datoteka pa potem zaženi pa vtipkaj v ukazno vrstico "explorer"....(brez narekovajev)
Aja, če maš xp (za druge ne vem)
Aja, če maš xp (za druge ne vem)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nikita H ()
Nikita H ::
ups...
kaj pa windows tipka (med alt in ctrl) - se ti start odpre pa tam zaženi (run) pa napišeš eksplorer...
kaj pa windows tipka (med alt in ctrl) - se ti start odpre pa tam zaženi (run) pa napišeš eksplorer...
dan19k ::
probal sem s tipko windows ampak se mi nič ne pokaže. Je še kakšen nanič? Če grem varni zagon pa se mi pokažejo.
ali3n ::
Včasih smo sodelavkam "skrivali" ikone in opravilne vrstice z namizja... še bolj je vžgalo, če si prej naredul screenshot namizja in ga uporabil kot wallpaper na praznem namizju;
morda ti je ta vrstica ušla dol? poizkusi spremenit resolucijo (na večjo), al pa daj icons -> auto arrange...
morda ti je ta vrstica ušla dol? poizkusi spremenit resolucijo (na večjo), al pa daj icons -> auto arrange...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Stratus ::
Ne naloži se ti Internat ta skrbi za pravilen prikaz ikon na namizju, ali si mogoče kaj brkljal po msconfig?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TeŽava z ikonami na namizjuOddelek: Pomoč in nasveti | 2205 (2082) | k4vz0024 |
» | Orodna vrstica izgineOddelek: Pomoč in nasveti | 1286 (849) | sese12 |
» | Ne kaže mi namizja - pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 953 (867) | Axl Rose |
» | težave z win xp-obnovitev sistema nujnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1217 (1173) | zan126 |
» | Programi v ozadjuOddelek: Programska oprema | 1271 (1190) | mali tapravi |