Forum » Zvok in slika » Težava z zvočno kartico Audigy SB1394
Težava z zvočno kartico Audigy SB1394
urbybaby ::
Imam sledečo konfiguracijo:
Intel C2D E67500@3,6Ghz
Abit IP35 - E
2Gb DDR2 ram Transcend AxeRam
Windows Vista ultimate 32bit
in pa seveda zvočno kartico, ki mi dela težave. Težava je v tem, da mi kartica konstantno obremenjuje procesor. V Task managerju mi kaže uporabo CPU konstantno med 25 in 35%.
Takoj po inštalaciji kartice so performanse računalnika padle za cca. 40% glede na teste v Everest-u.
Gonilniki sem prenesel z uradne strani in kartica deluje odlično.
Zanima me ali obstaja kakšna rešitev in če ne, katero zvočno kartico mi priporočate!
Hvala.
Intel C2D E67500@3,6Ghz
Abit IP35 - E
2Gb DDR2 ram Transcend AxeRam
Windows Vista ultimate 32bit
in pa seveda zvočno kartico, ki mi dela težave. Težava je v tem, da mi kartica konstantno obremenjuje procesor. V Task managerju mi kaže uporabo CPU konstantno med 25 in 35%.
Takoj po inštalaciji kartice so performanse računalnika padle za cca. 40% glede na teste v Everest-u.
Gonilniki sem prenesel z uradne strani in kartica deluje odlično.
Zanima me ali obstaja kakšna rešitev in če ne, katero zvočno kartico mi priporočate!
Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki in slušalke istočasno?Oddelek: Zvok in slika | 5058 (4651) | eric_cartman |
» | Zvočna karticaOddelek: Kaj kupiti | 5689 (5406) | IvoJan |
» | windows 7 audio driveriOddelek: Operacijski sistemi | 5067 (3709) | skyspy |
» | Audigy 2 ZS, Presketanje na obroke (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5434 (4431) | hyphh |
» | comp. mi ne zazna zvočne kartice!!??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1750 (1625) | Nia & Melody |