Forum » Programska oprema » Kako OMEJITI uporabo določenih APLIKACIJ?
Kako OMEJITI uporabo določenih APLIKACIJ?
D-factor ::
Hello!
Zanima me, kako in z katerim programom bi lahko ČASOVNO omejil DNEVNO uporabo določene aplikacije recimo kake igerce ali pa interneta.
Hvala za odgovore in
LP!
D-fact
Zanima me, kako in z katerim programom bi lahko ČASOVNO omejil DNEVNO uporabo določene aplikacije recimo kake igerce ali pa interneta.
Hvala za odgovore in
LP!
D-fact
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
ne_kdo ::
ta program ne morem zbrisat zdaj dol ko sem ga probal. ima kdo kako idejo kako ga naj zbrisem?
z unlockerjem tud ne gre
lp
z unlockerjem tud ne gre
lp
jan01 ::
A ni lažje, da kar preprosto narediš uporabnika, ki bo imel dovoljenje za uporabo interneta in iger a časovno omejeno in uporabnika...
To narediš lahko čisto enostavno s windows steadystate
Tisti prej omenjeni program odinstalliraj ne briši. Če še vedno ne gre, poglej po servisih in v device managerju(show hidden device) poglej med non plug and play devices... Oz raje preprosto pogoooglaj.
To narediš lahko čisto enostavno s windows steadystate
Tisti prej omenjeni program odinstalliraj ne briši. Če še vedno ne gre, poglej po servisih in v device managerju(show hidden device) poglej med non plug and play devices... Oz raje preprosto pogoooglaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fizični produkti kot storitev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 32825 (29416) | BigWhale |
» | "Minutna" omejitev dostopa na internet na dan..Oddelek: Loža | 8723 (7162) | badabim |
» | Dober cloud backup (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 17618 (8770) | dunda |
» | Pregledovanje "zanimivega" prometaOddelek: Omrežja in internet | 8355 (6670) | Phantomeye |
» | Pomoč pri prehodu na linux (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Operacijski sistemi | 45393 (22695) | Anteus |