Forum » Strojna oprema » Pentium 4 3.0 Ghz 800 FSB HT
Pentium 4 3.0 Ghz 800 FSB HT
tomitza ::
Najverjetneje je že bila ta tema kdaj, samo moram vseeno vprašat.
Ali je vredu, da ima moj proc v idle 49/50°C, v full load pa nekje 55°C?
Prejšnjega sem imel Celeron D 2.66 Ghz pa je imel v idle 46/47°C, v full load pa nekje 53/54°C.
Hvala za odgovore.
T.
Ali je vredu, da ima moj proc v idle 49/50°C, v full load pa nekje 55°C?
Prejšnjega sem imel Celeron D 2.66 Ghz pa je imel v idle 46/47°C, v full load pa nekje 53/54°C.
Hvala za odgovore.
T.
www.at-crew.net
nightman ::
Lahko bi bilo tudi manj ja, glede na to da ni več tako vroče in poleti boš morda dosegel tudi max 60C, ampak to še vedno ni tak problem. Je pa res da se pentium 4-ke bolj grejejo.
Kul. Hvala obema. Bom pa še 1x vzel dol hladilnik, na novo namazal proc in bomo videli.
www.at-crew.net
solatko ::
Prescota v polni obremenitvi ne boš spravu pod 65 C. Probal že nekaj hladilnikov pa ne gre. Dela pa čisto vredu, brez motenj tudi pri 70 C. V drugem imam Nortwooda, ki pa v polni obremenitvi ne preseže 55 C, z original coolerjem.
Zanimivo...moj je prescott pa v full loadu ne preseže 55°C. Mam pa tale cooler. Kaj pa zdj
www.at-crew.net
solatko ::
Koliko imaš dodatnih hladilnikov v računalniku - spredaj, zadaj in na strani, sam imam namreč samo tisto kar je v napajalniku in na grafiki. Ker mi sistem že nekaj let dobro deluje, si na račun tišine pač nisem dal dodatnih hladilnikov. Za prescota je problematično šele če se dalj časa temperatura giblje preko 70 c in to zaradi gretja celotnega sistema (cca 35 - 38 C)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Delovna temperatura procesorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 4763 (2905) | kitara8 |
» | Temperatura q6600 goOddelek: Pomoč in nasveti | 1323 (1209) | Meizu |
» | Koliksna je lahko max temperatura plosce in cpuja? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9125 (6524) | Vuli |
» | Pregrevanje procesorjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1441 (1088) | kljukusa |
» | Arctic-cooling copper silent2Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1357 (1092) | prismo |