Forum » Programska oprema » BSplayer za vse userje enako!
BSplayer za vse userje enako!
Golden eye ::
Na račualnik se lahko prjavi recmo 10 različnih userjev. Jest kot administrator naložim bsplayer in nastavim neke nastavitve v bsplayerju in še da se vse video datotetke zaženejo z bsplayerjem. ok vse cool. Pol se pa prjavm kot drugi user pa ko odprem video file mi ga začne predvajat z Windows media playerjem. in če odprem bsplayer tud une nastavitve v programu zginejo :(
zdej me zanima kako bi za vse userje določil iste nastavitve!? regedit?
zdej me zanima kako bi za vse userje določil iste nastavitve!? regedit?
largie ::
to je bolj kmečka rešitev, mogoče ti pa zadostuje. kaj boljšega mi ne pade na pamet. izgleda da bsplayer shranjuje nastavitve v datoteko BSplayer.[username].xml v mapo kjer je instaliran. naredi torej kopijo tvoje datoteke z nastavitvami za vsakega userja in jih pravilno poimenuj.
Golden eye ::
to mi ni problem -> kajti datoteko BSplayer.[username].xml spremeniš v BSplayer.xml in je pol za vse userje ista (deafult)!
sam kako naj pa programu povem da naj privzete datoteke .avi, .mpg. .... odpira z byplayerjem po defaultu (ko se logira nov user na komp)?
delna rešitev je ta: vsakič ko se zažene bsplayer se te nastavitve prevzamejo(za .avi, .mpg...). Ampak to mi spet ni všeč k če dam bsplayer v Startup mapo mi potem ostane okno od byplayerja odprto. Razen če bi napisal batch file k odpre in zapre bsplayer) , sam problem spet k ne vem kako se process killa?
sam kako naj pa programu povem da naj privzete datoteke .avi, .mpg. .... odpira z byplayerjem po defaultu (ko se logira nov user na komp)?
delna rešitev je ta: vsakič ko se zažene bsplayer se te nastavitve prevzamejo(za .avi, .mpg...). Ampak to mi spet ni všeč k če dam bsplayer v Startup mapo mi potem ostane okno od byplayerja odprto. Razen če bi napisal batch file k odpre in zapre bsplayer) , sam problem spet k ne vem kako se process killa?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12714 (10569) | Jst |
» | Kateri player za filme in glasbo?Oddelek: Programska oprema | 4715 (4451) | vice boy |
⊘ | pogajate mi:podnapisiOddelek: Zvok in slika | 1469 (1302) | Stepni Volk |
» | Težave z BSplayeromOddelek: Pomoč in nasveti | 1940 (1596) | debur |
» | MPEG "seek" problemOddelek: Zvok in slika | 991 (928) | Jackal |