Forum » Strojna oprema » p5k deluxe flashanje cuden problem nujno prosim
p5k deluxe flashanje cuden problem nujno prosim
gbolk ::
zivjo !
imam plato p5k deluxe in imam en velik problem ko hocem flashati bios v ASUStek EZ flash 2 (bios sem posnel iz asusove strani za tocno moj model sem ga posnel na usb flash kljucek)
najprej cekira file $potem mi pa napise po koncanem cekiranju namesto da bi flashalo napise z rdecim : NO ASUS SIGNATURE WAS FOUND IN THE FILE
bios moram uptdejtat nujno ker imam problem z napako z intel ucode error imam procesor intel core 2 duo e6850 3ghz ?
ali kdo ve kako resiti problem pa kaj je narobe ?
za vse nasvete se vam najlepse zahvaljujem
imam plato p5k deluxe in imam en velik problem ko hocem flashati bios v ASUStek EZ flash 2 (bios sem posnel iz asusove strani za tocno moj model sem ga posnel na usb flash kljucek)
najprej cekira file $potem mi pa napise po koncanem cekiranju namesto da bi flashalo napise z rdecim : NO ASUS SIGNATURE WAS FOUND IN THE FILE
bios moram uptdejtat nujno ker imam problem z napako z intel ucode error imam procesor intel core 2 duo e6850 3ghz ?
ali kdo ve kako resiti problem pa kaj je narobe ?
za vse nasvete se vam najlepse zahvaljujem
TOP ::
Mislim malo preberi na strani kako se fleša,da moraš preimenovat file.Ker iz besedila je razvidno kot da ti ne zazna v tem fijlu podatke os Asusa.
gbolk ::
preimenoval sem ga v P5KDELUXE.ROM pa noce ?!?
kdo ve kaj je narobe ??
kdo ve kaj je narobe ??
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gbolk ()
Pyr0Beast ::
hmm. .. za nekatere vem, da jih moraš extractat .., .. RTFM
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | osvežitev BIOSaOddelek: Pomoč in nasveti | 3431 (2928) | gddr85 |
» | Potrebujem ISO originalnega CD-ja za matično ploščo Asus M2N SLI DeluxeOddelek: Pomoč in nasveti | 1491 (1057) | Enron x86 |
» | Zamrznitev iger pri Radeonih HD4850 / 4870 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Strojna oprema | 28709 (12589) | erzy |
» | Kje do BIOS čipa ?Oddelek: Strojna oprema | 2750 (2204) | Pyr0Beast |
» | BIOS upgrade Asus P5BOddelek: Strojna oprema | 1974 (1823) | Heisenberg |