Forum » Pomoč in nasveti » Brother DCP-117C Noče printat
Brother DCP-117C Noče printat
taryka ::
Torej imam multifunkcijsko napravo brother DCP - 117C pa mam en problem s kartušami, torej moja rumena je prazna, vse ostale so pa polne in vseeno mi ne printa niti črno belo. Vse kar napiše je : ink is empty in noče printat. Ali ve mogoče kdo če se da tako nastavit da bi lahko printal tudi če je polna samo črna kartuša? saj barvno printanje me tako ne zanima.
gkovac ::
pojdi kupit rumeno kartušo in jo zamenjaj, pa ti bo zadeva delala. Imam enak problem z mojim Canonom, ki je tako pameten, da noče printat če mu fali ena kartuša.
lp,
samsun ::
Canon ima tipko s katero mu ti poveš naj ignorira prazno kartušo nato printa naprej brez ene kartuše za brotherja pa nevem kako se to naredi. Ta brother ki ga maš ima tudi tovarniško notri vgrajen števec strani. Ko natisneš določeno število strani ti ne bo več hotel printatai.
To pa vem zato ker sm jaz meu ta printer in se je zablokiral. Sm meu srečo da sm gor montiral kit ki ima zadaj kartuše in da sm veliko printal in da se mi je zablokiral ko je bil še v gaganciji tako da so mi ga zastonj odblokirali drgač pa moraš to plačati. To je prav svinska poteza brotherja da se igra s takimi stvarmi.
To pa vem zato ker sm jaz meu ta printer in se je zablokiral. Sm meu srečo da sm gor montiral kit ki ima zadaj kartuše in da sm veliko printal in da se mi je zablokiral ko je bil še v gaganciji tako da so mi ga zastonj odblokirali drgač pa moraš to plačati. To je prav svinska poteza brotherja da se igra s takimi stvarmi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 163830 (164) | scipascapa |
» | Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 39171 (22885) | gazer |
» | kateri printer kupiti (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23088 (15362) | Spock83 |
» | ali mora imeti tiskalnik vse barve?Oddelek: Pomoč in nasveti | 9046 (8430) | Brane22 |
» | Tiskalnik-POMOČ!!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1609 (1434) | bluefish |