Forum » Pomoč in nasveti » HD rack problem
HD rack problem
Yohan del Sud ::
Evo. Omislil sem si 40 GB IBM IC serija v macase racku. Nabavil dva racka. Enega za dom, drugega v službo. Formatiral sem ga FAT32 z win98 sistemsko disketo. Doma je primary slave. V službi je secondary slave. Doma imam xp in 98, v službi nt4 sp6.
Problem ena:
Doma izgleda dela pod win98 kot se zagre. V winxp pa zadeva pri snemanju na ta hd iz os hd-ja, ko dobro zalaufa, najkasneje po 10s: a) zamrzne, b) se resetrira, c) javi hud error in je treba zadevo resetirati. Bere normalno.
Problem dva:
v službi je zadeva kot rečeno secodary slave, ne propozna ga kontroler. Toda v winsih nt doda novo črko, četudi ne najde pogona.
Kaki nasvet?
Problem ena:
Doma izgleda dela pod win98 kot se zagre. V winxp pa zadeva pri snemanju na ta hd iz os hd-ja, ko dobro zalaufa, najkasneje po 10s: a) zamrzne, b) se resetrira, c) javi hud error in je treba zadevo resetirati. Bere normalno.
Problem dva:
v službi je zadeva kot rečeno secodary slave, ne propozna ga kontroler. Toda v winsih nt doda novo črko, četudi ne najde pogona.
Kaki nasvet?
ToniT ::
Windowsi NT 4 ne poznajo FAT32!!
Probaj disk sformatirat pod win XP - pazi na datotečni sistem.
Probaj disk sformatirat pod win XP - pazi na datotečni sistem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosni disk so ugrabli vesoljci ?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1553 (1070) | KontraCepec |
» | Kako na nov naložiš win98 če maš zravn še winXP?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1882 (1659) | franc3e |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2388 (1759) | BlackHole |
» | ntfsOddelek: Pomoč in nasveti | 1075 (814) | andrej |
» | Windows ME (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5346 (4465) | Simko |