Forum » Pomoč in nasveti » kje lahko dobim driverje za windows visto
kje lahko dobim driverje za windows visto
XXXXXX ::
zivjo
sedaj imam na racunalnik nalozen windows xp z vsemi driverji ampak sem se odlocil da bi rad nalozil windows visto in nevem kje dobiti driverje za osnovno plosco asus A7V8X-MX. Na plosci imam integrirano zvocno in mrezno kartico. Sam sem jih iskal in vse kar sem nasel je za windows xp in starejse. Ce kdo ve kje dobiti driverje za visto naj pove ker bi zelo rad imel nalozeno visto.
Moj Sistem:
Amd athlon(tm) xp 2400+ 1.99GHz
graficna kartica all in wonder 9600
zvocna in mrezna integrirana
1536 mb rama
80gb diska
sedaj imam na racunalnik nalozen windows xp z vsemi driverji ampak sem se odlocil da bi rad nalozil windows visto in nevem kje dobiti driverje za osnovno plosco asus A7V8X-MX. Na plosci imam integrirano zvocno in mrezno kartico. Sam sem jih iskal in vse kar sem nasel je za windows xp in starejse. Ce kdo ve kje dobiti driverje za visto naj pove ker bi zelo rad imel nalozeno visto.
Moj Sistem:
Amd athlon(tm) xp 2400+ 1.99GHz
graficna kartica all in wonder 9600
zvocna in mrezna integrirana
1536 mb rama
80gb diska
- spremenil: XXXXXX ()
XXXXXX ::
trek@s najlepsa hvala sm instaliral visto in je res imela use driverje notr ugrajene. Dela pa ko ura. hwala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iščem driver za HP Pavilion a 6195.itOddelek: Pomoč in nasveti | 862 (754) | bobby |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267416 (67008) | Seljak |
» | Težave z windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 4183 (4043) | ;-) |
» | Windows XP se ne da (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 12465 (9294) | Pyr0Beast |
» | problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1102 (813) | mariio |