Forum » Programska oprema » Kateri program za obdelavo video
Kateri program za obdelavo video
NimamPojma81 ::
Vsem skupaj en lep pozdrav,
Imam majckeno, ali pa tudi ne, tezavo.
Rad bi obdelal kaksen video posnetek, ampak to nic zahtevnega.
Npr: imam film dolg 120 min, jaz pa bi si rad naredil iz tega kaksen izrezek dolg 1min ali 2min.
Nobenih montaz ali kaj podobnega...
Skusam uporabljat windows movie maker, ker je ze pac v xp-jih.
Ampak...
Ko prvo importiras file, potem ga sicer avtomatsko na neke dele razdeli sam program, potem pa le-te izrezke kopiras v svojo zeljeno "zgodbo".
Ampak ko bi rad shranil, mi program zasteka :(
do u want debug?
Zato me zanimajo vasi predlogi kateri program si naj downloadam iz neta ter ga namestim...
Pa upam, da mi boste predlagali kaksen "freeware" program :)
Ce pa je kaksen z licenco mi to prosim povejte, da potem kaj primernega najdem med *. Torrent :)
Ce pa ima ze kdo kaksen podoben program na hdd, pa se mi naj javi, da bi mi ga poslal preko msn ali kako bi se pac dogovorila...
Prosim.
Vsem skupaj se ze vnaprej zahvaljujem za vse nasvete in predloge :)
Lp
Imam majckeno, ali pa tudi ne, tezavo.
Rad bi obdelal kaksen video posnetek, ampak to nic zahtevnega.
Npr: imam film dolg 120 min, jaz pa bi si rad naredil iz tega kaksen izrezek dolg 1min ali 2min.
Nobenih montaz ali kaj podobnega...
Skusam uporabljat windows movie maker, ker je ze pac v xp-jih.
Ampak...
Ko prvo importiras file, potem ga sicer avtomatsko na neke dele razdeli sam program, potem pa le-te izrezke kopiras v svojo zeljeno "zgodbo".
Ampak ko bi rad shranil, mi program zasteka :(
do u want debug?
Zato me zanimajo vasi predlogi kateri program si naj downloadam iz neta ter ga namestim...
Pa upam, da mi boste predlagali kaksen "freeware" program :)
Ce pa je kaksen z licenco mi to prosim povejte, da potem kaj primernega najdem med *. Torrent :)
Ce pa ima ze kdo kaksen podoben program na hdd, pa se mi naj javi, da bi mi ga poslal preko msn ali kako bi se pac dogovorila...
Prosim.
Vsem skupaj se ze vnaprej zahvaljujem za vse nasvete in predloge :)
Lp
- polepsal: Mavrik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | convertiranje že rezane video datotekeOddelek: Pomoč in nasveti | 949 (900) | Valvoline |
» | Pretvorba DIVX v KVCD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 28392 (7828) | LexLuthor |
⊘ | Kako narediti DVD ???Oddelek: Zvok in slika | 2787 (2657) | CaqKa |
» | SKVCDOddelek: Zvok in slika | 3164 (2232) | Caligula |