Forum » Pomoč in nasveti » convertiranje že rezane video datoteke
convertiranje že rezane video datoteke
T.A.D.E.J ::
Živjo!
Posnel sem video, in ker z začetkom nisem bil zadovoljen, sem ga prej izrezal, stari del pa izbrisal. Sedaj pa imam problem, ker mi na noben način ne uspe uspešno skonvertirat iz mpg v kak drug format. Zamakne mi zvok, ali sliko, pa še video mi avtomatsko skrajša. Prosim za pomoč ker bi ta video rabil nujno poštimat tako kot je treba.
Aja, pa uporabljal sem programa Any video converter in ImToo converter...oba s ključem.
Hvala in lep pozdrav,
Posnel sem video, in ker z začetkom nisem bil zadovoljen, sem ga prej izrezal, stari del pa izbrisal. Sedaj pa imam problem, ker mi na noben način ne uspe uspešno skonvertirat iz mpg v kak drug format. Zamakne mi zvok, ali sliko, pa še video mi avtomatsko skrajša. Prosim za pomoč ker bi ta video rabil nujno poštimat tako kot je treba.
Aja, pa uporabljal sem programa Any video converter in ImToo converter...oba s ključem.
Hvala in lep pozdrav,
Valvoline ::
Virtualdubmod,autogk
Pa tmpgenc,da popravi mpeg če si kaj narobe naredu.
Pa tmpgenc,da popravi mpeg če si kaj narobe naredu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Valvoline ()
Predvidevam da so to trije programi, ker še nikoli nisem slišal za njih...a je dosti če uporabim enega od teh ali moram dat video čez vse tri?
Bom sprobal kasneje, ker sem sedaj v službi.
Hvala,
Bom sprobal kasneje, ker sem sedaj v službi.
Hvala,
dzinks63 ::
Druga možnost. Najprej prekonvertiraj cel mpg v DVD format (ts, ifo, vob), potem pa z shrinkom odstraniš nezaželjeno in bo delalo bp ok.
Probal oboje, pa nič ni ok, ker ko že vstavim video not, je video krajši kot bi moral bit. Sedaj sem videl, da mi piše, da je to filmski izrezek. Mogoče obstaja kak program, ki samo to spremeni, da ne bo več izrezek? Ta video pa je bil sneman z digitalcem.
Probal oboje, pa nič ni ok, ker ko že vstavim video not, je video krajši kot bi moral bit. Sedaj sem videl, da mi piše, da je to filmski izrezek. Mogoče obstaja kak program, ki samo to spremeni, da ne bo več izrezek? Ta video pa je bil sneman z digitalcem.
Ne zastopim v čem je point :)
....Video je krajši kot bi moral bit.... :)
Če je video mpeg z programom tmpgenc,noter menu mpeg tools,išči merge n cut,daj filmčka notr,nastavi pravilno mpeg1 ali mpeg2 program odvisno kaj maš in ga shrani. Vse napake notr bojo odpravljene.
Tole povprej nisem probal, sem pa sedaj in isto.
Bom opisal čisto vse, ker mislim, da se ne razumeva...
Posnel sem video z digitalcem dolg 3 minute, ga poslal na računalnik...nakaj mi zadnja minuta videa ni bila všeč zato sem jo odrezal z AVI MPEG RM WMV Splitter-jem tako da so mi ostale samo dve minuti tega videa. Sedaj pa imam probleme, ker zasede 35mb in to je preveč da ga bi pošiljal preko pošte. Sem ga hotel shranit na youtube...shranilo mi ga je, a je bil zvok prepočasen pa še velikost mi je avtomatsko spremenilo na 1.15min. Tako da res ne vem kaj naj še naredim. To kar mi je naredilo na youtube, pa se naredi tudi če probam ta posnetek sconvertirat v drugo obliko, da bi pač manj zasedel. Sedaj pa sem opazil, da za vrsto datoteke piše celo Filmski izrezek (.MPG).
Še imaš mogoče kakšno idejo @Valvoline?
jaz sem čisto obupan
Bom opisal čisto vse, ker mislim, da se ne razumeva...
Posnel sem video z digitalcem dolg 3 minute, ga poslal na računalnik...nakaj mi zadnja minuta videa ni bila všeč zato sem jo odrezal z AVI MPEG RM WMV Splitter-jem tako da so mi ostale samo dve minuti tega videa. Sedaj pa imam probleme, ker zasede 35mb in to je preveč da ga bi pošiljal preko pošte. Sem ga hotel shranit na youtube...shranilo mi ga je, a je bil zvok prepočasen pa še velikost mi je avtomatsko spremenilo na 1.15min. Tako da res ne vem kaj naj še naredim. To kar mi je naredilo na youtube, pa se naredi tudi če probam ta posnetek sconvertirat v drugo obliko, da bi pač manj zasedel. Sedaj pa sem opazil, da za vrsto datoteke piše celo Filmski izrezek (.MPG).
Še imaš mogoče kakšno idejo @Valvoline?
jaz sem čisto obupan
Vrjetno si odrezal več kot bi mogu.
Če ti klip kaže 1.15 k ga spakiraš z tmpgenc mpegtools potem to je to. Narobe si vrjetn prej odrezal z drugim programom.
Če ti klip kaže 1.15 k ga spakiraš z tmpgenc mpegtools potem to je to. Narobe si vrjetn prej odrezal z drugim programom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pri video obdelavi ZVOK NESKLADEN Z VIDEOMOddelek: Pomoč in nasveti | 1187 (1007) | m0LN4r |
» | Iz mpg v mpg4...Oddelek: Pomoč in nasveti | 870 (797) | *worm* |
» | Kako posneti film iz digitalne kamere?Oddelek: Zvok in slika | 5472 (4300) | m1h4 |
» | kako konvertirati video da bo delal na starih predvajalnikihOddelek: Zvok in slika | 2023 (1935) | Matev |
» | SKVCDOddelek: Zvok in slika | 3160 (2228) | Caligula |