Forum » Operacijski sistemi » Keri Linux za 600mhz pa 128mb rama
Keri Linux za 600mhz pa 128mb rama
heranulatri ::
Mene zanima keri linux bi si naredo gor da bi mi delovalo dokaj veredi da bi bilo namizje pa da so se torrenti zraven.
Hvala za odgovore!
Lp.
Hvala za odgovore!
Lp.
'FireSTORM' ::
Slackware + Xfce4 ali še katero bolj light namizje(IceWM, can't get better then that)
Those penguins.... They sure aint normal....
jan01 ::
Na slabšihračunalnikih tinyxp ali pa še bolje tiny2003 dela veliko boljše kot primerljiv(glede guija!) linuxom...
rkasteli ::
Imam isti problem...starega laptopa bi rad spravil k življenu in tudi mene zanima katera linux distribucija je dobra in predvsem ensitavna za uporabo na starejših računalnikih. Xubuntu bi bil primeren?
rkasteli
'FireSTORM' ::
Na slabšihračunalnikih tinyxp ali pa še bolje tiny2003 dela veliko boljše kot primerljiv(glede guija!) linuxom...
Lepo te prosim nehaj sanjat...
Kak KDE in GNOME delata počasneje, Xfce se pa že dobro kaša. Sploh pa če še hočeš hitreje pa IceWM ki se ga da lepo uredit in je najhitrejši daleč okrog.
Those penguins.... They sure aint normal....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Netbook, Ubuntu?Oddelek: Operacijski sistemi | 9226 (8267) | NSA Agent |
» | Linux distro -> preprost, majhen in v nemščiniOddelek: Operacijski sistemi | 1128 (958) | 'FireSTORM' |
» | Simpl OS za 166Mhz !!!Oddelek: Operacijski sistemi | 1337 (1049) | mlamat |
» | Pestro pri namiznih okoljihOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2670 (2670) | noraguta |
» | Intel se boji AMD (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 4472 (4472) | undefined |