Forum » Operacijski sistemi » WINDOWS VISTA IN VIDEO CODEC
WINDOWS VISTA IN VIDEO CODEC
slemo ::
Nikakor ne morem spraviti bsplayer v normalno delovanje v windovs visti
Prej ko sem imel win XP sem imel naložen video codec "divx total pack 1.9 ali 2.3" je bsplayer normalno predvajal vse filme.
Zdaj sem isto naložil v visto mi pa noče nič predvajati, samo zvok. Windows media player pa predvaja s temi codeci vse.
Win Vista - ultimate je 32 bitna.
Res ne vem v čem je "catch"!
Prej ko sem imel win XP sem imel naložen video codec "divx total pack 1.9 ali 2.3" je bsplayer normalno predvajal vse filme.
Zdaj sem isto naložil v visto mi pa noče nič predvajati, samo zvok. Windows media player pa predvaja s temi codeci vse.
Win Vista - ultimate je 32 bitna.
Res ne vem v čem je "catch"!
bluefish ::
"Catch" je v tem, da je BSPlayer v svoji zadnji reinkarnaciji totalno zanič. Priporočam, da začneš uporabljati kak drug player, po možnosti tudi paket kodekov.
pozitron ::
ffdshow + media player classic sta meni čist fajn delala na visti ultimate x64, tko da verjetno na 32 bit bosta še prej. Druzga pa tko ne potrebuješ. Media player classic ma pa tut za podnapise samo morš it pod view/options/output in izbrat VMR9 renderless. In daš podem samo load subtitles kot v bs playerju. Če maš pa ffdshow pa drugih kodeku tut ne rabiš.
Karlos ::
GomPlayer to je vse kar rabiš (player + kodeki).
Sai Baba: "Dam vam to, kar hočete, da boste hoteli to, kar vam želim dati."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17458 (10343) | GrimReaper |
» | Problem pri 720p filmih,serijahOddelek: Zvok in slika | 1529 (1183) | svedr2 |
» | Kateri player za filme in glasbo?Oddelek: Programska oprema | 4708 (4444) | vice boy |
» | BSplayer 1.21 izšel!Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7330 (5579) | r5r |
» | Slovenski media player v XPOddelek: Programska oprema | 2442 (2301) | neoto |