Forum » Kaj kupiti » samsung 2032bw ali lg l222ws?
samsung 2032bw ali lg l222ws?
ulavre ::
pozdravljeni..upam da lahko se meni svetujete glede nakupa novega monitorja..skrcil sem ponudbo na ta dva monitorja (Samsung 2032bw in LG l222ws) in verjemte da to sploh ni enostavno:)..je pa tako da ravno o teh dveh ni na kaksnih forumih ali pa podobnih straneh nobenih mnenj in me zanima če j kdo ze imel moznost delati z njimi in če mi potemtakem lahko svetuje..sem student in rač rabim bolj ali manj za internet, včasih kak film ali igra-od teh pa bolj ali manj sam fifa..:) ceni sta tam tam..Lg vem da je analogni in me zanima če se to sploh opazi na oko? ta samsungov mi je lepsi, v dvomih sem samo zarad velikosti..se wide monitorji obnesejo pri 20'' ali je to premalo za WS? hvala in kakrsnokoli menje ki bi pomagalo k moji odlocitvi je dobrodoslo..:)
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tablični računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 3376 (3244) | krneki0001 |
» | Nabava novega PC-ja (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7868 (6760) | Steinkauz |
» | 226BW ali 2232BW monitor (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 17536 (10598) | Zako |
» | Kateri CRT televizot?Oddelek: Kaj kupiti | 2216 (1917) | billy |
» | Kupujem nov 19" CRT monitor (visji razred) - potrebujem vasa priporocilaOddelek: Kaj kupiti | 2566 (1865) | glinik |