Forum » Programska oprema » Codec all in one?
Codec all in one?
lolek84 ::
Ker sem pred formatiranjem računalnika oz. bolje povedano pred zamenjavo diska (stari je kot kaže fuč), me zanima katere codece za gledanje filmov (bs player) priporočate, da si namestim po formatiranju.
Do zdaj je bilo sem bil seveda zadovoljen s temi, ki sem jih imel nameščene, a zdaj ko bom formatiral bom potreboval neke nove.
Ne bi rad nameščal zopet vsakega posebej (beri codec za zvok, codec za sliko itd.), zato me ravno zanima kje dobiti kako najnovejše all in one codece?
PS. by tha way me še zanima kateri program uporabljate za gledanje dvd-jev na računalniku? Namreč do zdaj sem vedno VIDEO_TS odpiral z VLC media playarjem, a je kar tečna tam izbira podnapisov in teh zadev. Za pogled filma je super, da sploh vidiš, da dela in vse, a za kako "šaranje" po meniju filma in podobno, pa ta ni lih praktičen za uporabo.
Hvala za odgovor(e).
Do zdaj je bilo sem bil seveda zadovoljen s temi, ki sem jih imel nameščene, a zdaj ko bom formatiral bom potreboval neke nove.
Ne bi rad nameščal zopet vsakega posebej (beri codec za zvok, codec za sliko itd.), zato me ravno zanima kje dobiti kako najnovejše all in one codece?
PS. by tha way me še zanima kateri program uporabljate za gledanje dvd-jev na računalniku? Namreč do zdaj sem vedno VIDEO_TS odpiral z VLC media playarjem, a je kar tečna tam izbira podnapisov in teh zadev. Za pogled filma je super, da sploh vidiš, da dela in vse, a za kako "šaranje" po meniju filma in podobno, pa ta ni lih praktičen za uporabo.
Hvala za odgovor(e).
ql000 ::
Jaz osebno prisegam na ACE Mega codecs pack. Zraven pride tudi Windows Media Player Classic, ki je za moje pojme eden ta boljših playerjev.
Še Link: http://www.free-codecs.com/download/ACE... (sorry, ne morem uporabit "Povezave", pri vnosu sporočila)
Še Link: http://www.free-codecs.com/download/ACE... (sorry, ne morem uporabit "Povezave", pri vnosu sporočila)
jperc21 ::
Še en glas za k-lite codec pack.
LP
LP
Keep your head up, even when the world is hard, never give up!
#000000 ::
Samo FFDShow MPEG-4 in media player classic z njim lahko rolaš vse tud DVD-je brez problema. LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59284 (14432) | BaRtMaN |
» | kodekiOddelek: Zvok in slika | 3249 (2268) | matmel |
» | Kaj je kodek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12602 (10457) | Jst |
⊘ | Divx filmi problem..?Oddelek: Zvok in slika | 1300 (1233) | podtalje |
» | Najprimernejša zbirka kodekovOddelek: Zvok in slika | 1870 (1504) | Mr_Globus |