Forum » Pomoč in nasveti » problem zagon računalnika prek ups???
problem zagon računalnika prek ups???
misso ::
Imam nov ups APC BACK-UPS CS 500 in sem ga povezal z računalnikom preko usb-ja. Nastavil sem v softwaru od APC-ja, da se računalnik po 5 minutah ugasne! To normalno stori in računalnik gre v shutdown, potem ,ko pa pride elektrika nazaj se mi računalnik ne prižge avtomatsko! V biosu imam power on!
A je to pravilno ali je kakšna druga fora?
Hvala
A je to pravilno ali je kakšna druga fora?
Hvala
misso ::
JA
a potem ni mogoče, da bi se računalnik prižgal?
To potem dela samo takrat, ko nimaš UPS pa zmanjka elektrike in pride elektrika in se prižge računalnika ( power on v biosu)?
a potem ni mogoče, da bi se računalnik prižgal?
To potem dela samo takrat, ko nimaš UPS pa zmanjka elektrike in pride elektrika in se prižge računalnika ( power on v biosu)?
kockish ::
Jap.
Bi pa znala obstajati kaksna druga resitev. Sam imam isti ups, a se s tem nisem nikoli ukvarjal...
mat3 ::
Fora je najverjetneje v tem, da se UPS po določenem času neobremenitve izhoda sam izklopi in se sam po prihodu elektrike ne vklopi, ampak ga moraš sam s tipko. Pomoje je to glavni problem.
AMD Ryzen 7 3700X, 32 GB DDR4-3600 MHz G.Skill TridentZ Neo
500GB Samsung Evo Plus, Crucial P2 500GB, GTX 1660 Super, 4x 3TB HDD
http://www.bozic17.blogspot.com
500GB Samsung Evo Plus, Crucial P2 500GB, GTX 1660 Super, 4x 3TB HDD
http://www.bozic17.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samodejni zagon računalnika, neznan vzrokOddelek: Strojna oprema | 3057 (2470) | ginger |
» | UPS-neprekinjeno napajanje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9447 (6708) | ender |
» | UPS - brezprekinitveno napajanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 3108 (2528) | MTm2H37rqt7B |
» | Vklop računalnika z GSM-om (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 9557 (7192) | _pobesneli_ |
» | ko zmanjka toka in spet pride, moja kišta pa se vklopi!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1706 (1481) | andper |