Forum » Strojna oprema » Artefakti na Radeon9800
Artefakti na Radeon9800
mcrastur ::
Zdravo,
kar naenkrat so se mi pojavl artefakti. Ko pridem v namizje je kakšno minuto slika še dobra, nato pa ikone in ozadje začne razpadati kot nekakšen photoshop noise. Če računalnik restartam, se že med nalaganjem Windowsou pojavijo "artefakti" na logotu od Win XP. Kako bi se dalo ugotovit, kater del na grafični kartici je zanič ? pa bi ga potem zamenjau
Slikau sem kondenzatorje ( če to sploh so kondenzatorji ) na katerih je neakšna rjava bunkcija.
Slika "kondenzatorjev" :
Se bi jih dalo zamenjat ? ker res nebi menjau grafične za word in excel stuff ...
kar naenkrat so se mi pojavl artefakti. Ko pridem v namizje je kakšno minuto slika še dobra, nato pa ikone in ozadje začne razpadati kot nekakšen photoshop noise. Če računalnik restartam, se že med nalaganjem Windowsou pojavijo "artefakti" na logotu od Win XP. Kako bi se dalo ugotovit, kater del na grafični kartici je zanič ? pa bi ga potem zamenjau
Slikau sem kondenzatorje ( če to sploh so kondenzatorji ) na katerih je neakšna rjava bunkcija.
Slika "kondenzatorjev" :
Se bi jih dalo zamenjat ? ker res nebi menjau grafične za word in excel stuff ...
- spremenilo: mcrastur ()
mcrastur ::
ja pa se jih nebi dalo zamenat ? k jst sm se u sredni šoli lotat učiu ... pa ful obvladam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moč napajalnika kriva za artefakteOddelek: Strojna oprema | 1274 (896) | mr1two |
» | Problemi z graficno kartico:SOddelek: Pomoč in nasveti | 1569 (1098) | xabre |
» | Problem z graficno - kocke - je pokvarjena?Oddelek: Zvok in slika | 1607 (1243) | Azrael |
» | Težave z grafično kartico Radeon 8500Oddelek: Pomoč in nasveti | 1280 (1121) | Jackal |
» | Overclockan BIOS za Radeon 9100 128 Mb DDR.....Oddelek: Navijanje | 2584 (2143) | TribesMan |