» »

WinXP in bujenje računalnika

WinXP in bujenje računalnika

mish ::

Pred kratkim sem reinstaliral windowse. Od takrat dalje se mi računalnik ne zbuja iz stanja prpravljenosti če pritisnem katero koli tipko na tipkovnici, če premaknem miš ipd.

Ker imam nemške windowse mi je to tudi malo zoprno iskat, saj tele nemščine ne obvladam popolnoma.

Bi pa želel če mi nekdo pove kje se to naštima - če se lahko (saj se da kajne?).

solatko ::

Še enkrat bo treba reinstal, saj po defaultu, se windowsi zbudijo s premikom katerekoli naprave (tipka, miš, usb (kartica, zunanji disk........)

Reinstall? Misliš windowse? Sam kje hudiča se pa to vklop pol pri instalaciji? Prej se mi je res zbudil tako kot praviš. Potegnil si ven usb ključ pa se je zbudu. Zdej pa nč. Isto recimo je na fotrovem in matkinem laptopu. Samo tipka za vklop ju zbudi.

Mr_Globus ::

Driverje za grafično si inštaliral?

Driverji za grafično da bi mel kakšno vlogo kle?

Sicer pa ja, sem jih instaliral. Možno pa da je druga verzija, ker imam nekaj 'tool-ov' manj.

solatko ::

Boot z XP CD, počakaš da naloži tiste fajle, potem ti odpre okno o instalaciji, potrdiš instal, nasledne okno te vpraša ali repair ali nova instalacija in quit. Greš na repair in slediš postopku.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nujno iščem driver

Oddelek: Pomoč in nasveti
252814 (1614) zuz3k
»

[ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 476 77 78 79 )

Oddelek: Operacijski sistemi
3942267241 (66833) Seljak
»

Remote Desktop problem

91226 (1072) DaDek
»

Windows 2000 se ob zagonu restartajo - zelo čudno obnašanje

161477 (1260) Jackass

Več podobnih tem