Forum » Kaj kupiti » 15" prenosnik z DVi izhodom
15" prenosnik z DVi izhodom
Iztok Smolic ::
zdravo!
Iščem prenosnik z dvi izhodom, 15" ekranom ki prikazuje resolucijo 1440px ali več. Procesor Intel Core 2 Duo, 2GB rama ali 1GB z prostim slotom.
Našel sem Acerja TravelMate 5720G z DVI izhodom, vendar ne zaupam njihovim prenosnikom. 1.116,89 €
Drugi zanimiv je Asus F3SE-AP050C, vse kul razen lcdja ki bi lahko imel večjo resolucijo ter brez glossija. 1.157,38 €
Potem sem našel samo še LG R500-UPRAG. Ki ga pa sploh ne najdem nikjer drugje. Malo dražji, a vseeno zanimiv.
Če bo kdo še naletel na prenosnik ki bi ustrezal zgornjim specifikacijam mu bom zelo hvaležen.
lp Iztok
Iščem prenosnik z dvi izhodom, 15" ekranom ki prikazuje resolucijo 1440px ali več. Procesor Intel Core 2 Duo, 2GB rama ali 1GB z prostim slotom.
Našel sem Acerja TravelMate 5720G z DVI izhodom, vendar ne zaupam njihovim prenosnikom. 1.116,89 €
Drugi zanimiv je Asus F3SE-AP050C, vse kul razen lcdja ki bi lahko imel večjo resolucijo ter brez glossija. 1.157,38 €
Potem sem našel samo še LG R500-UPRAG. Ki ga pa sploh ne najdem nikjer drugje. Malo dražji, a vseeno zanimiv.
Če bo kdo še naletel na prenosnik ki bi ustrezal zgornjim specifikacijam mu bom zelo hvaležen.
lp Iztok
-----------/------------
Modri dirkač ::
Mene, recimo, moti ...
Sem bil pa včeraj v iStore-u v Citypark in bi takoj enga pobasal, če bi finance dopuščale...
Sem bil pa včeraj v iStore-u v Citypark in bi takoj enga pobasal, če bi finance dopuščale...
Everybody lies!
Iztok Smolic ::
MacBook Pro bi bil zame še najboljša izbira, ampak to bi pomenilo dodatnih 500€ več. Teh pa nimam.
Sony Vaio VGN FZ11L mi je tudi zanimiv, ni mi všeč resolucija ekrana ter grafična kartica, kako mnenje?
Sony Vaio VGN FZ11L mi je tudi zanimiv, ni mi všeč resolucija ekrana ter grafična kartica, kako mnenje?
-----------/------------
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Iztok Smolic ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asus Eee v novih barvah (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Matične plošče | 13116 (8837) | Blond |
» | Pomoč pri nabavi prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 1629 (1274) | tony1 |
» | 17`laptop z core2duo in 2gb ram min - kateri?Oddelek: Kaj kupiti | 1852 (1145) | Spy |
» | MacBook Pro - Kje kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 3457 (2993) | aks_! |
» | 3x HP prenosnik,katerga vzet!Oddelek: Kaj kupiti | 2362 (1713) | billy |