Forum » Strojna oprema » TV tuner problem
TV tuner problem
Blaz90 ::
LP, imam tv tuner Winfast palmtop tv in kadar zaženem Winfast PVR (program za gledat) mi muta mikrofon in potem moram vedno v control panel, sounds...... pa pri microphone odstrant klukco za mute, potem dela vse normalno dokler ponovno ne žaženem programa in takrat spet muta mikrofon.
Ma kdo kako idejo?
Ma kdo kako idejo?
kobilica ::
Jaz imam tudi eno vprasanje,sicer nimam na prenosniku,ampak ne snema zvoka...je revision F...
Jakka ::
Danes ugotovil, da mi enako dela, enak tuner in program. Sem malo pobrskal po googlu in ugotovil, da je normalno, da program za tuner mute-a mikrofon, v winxp prestavi kljukico pod record control na line-in. Ob izhodu bi pa moral nastaviti nazaj na nastavitve pred zagonom. Samo tega ne naredi... Očitno "bug". Namreč pri programih drugih proizvajalcev tv tunerjev takšnih težav naj ne bi bilo.
p.s: Nja, prestavi na line-in, ker nekateri tunerji potrebjejo eksterno povezavo tuner-zvočna kartica (line-in), posledično mora biti nastavljeno na line-in, da ko snemaš, posname tudi zvok iz line-in. Program je pa za vse tv tunerje od leadteka enak. Nazaj pa ne prestavi... grr.
p.s: Nja, prestavi na line-in, ker nekateri tunerji potrebjejo eksterno povezavo tuner-zvočna kartica (line-in), posledično mora biti nastavljeno na line-in, da ko snemaš, posname tudi zvok iz line-in. Program je pa za vse tv tunerje od leadteka enak. Nazaj pa ne prestavi... grr.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jakka ()
Blaz90 ::
Mogoč bi pomagal če bi meu mikrofon na integrirani zvočni, line in pa tko kot mam zdej na audigy ?
Bom probu kasnej..
EDIT: ja tk pa dela, mic na na onboard, predvajanje pa na audigy pa zdj lepo dela.
Bom probu kasnej..
EDIT: ja tk pa dela, mic na na onboard, predvajanje pa na audigy pa zdj lepo dela.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Blaz90 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ubuntu 7.04 + Pinnacle PCTV = slika super, zvoka ni - Linux n00b here (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6806 (4247) | poweroff |
» | TV tuner problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1025 (951) | Igor0 |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8230 (7025) | matjash |
» | TV programi za TV tunerjeOddelek: Programska oprema | 1292 (990) | sosko1 |
» | ATI TV Wonder + SoundBLaster PCI128Oddelek: Strojna oprema | 1299 (1184) | PIII850 |