» »

TV tuner problem

TV tuner problem

Blaz90 ::

LP, imam tv tuner Winfast palmtop tv in kadar zaženem Winfast PVR (program za gledat) mi muta mikrofon in potem moram vedno v control panel, sounds...... pa pri microphone odstrant klukco za mute, potem dela vse normalno dokler ponovno ne žaženem programa in takrat spet muta mikrofon.
Ma kdo kako idejo?

kobilica ::

Jaz imam tudi eno vprasanje,sicer nimam na prenosniku,ampak ne snema zvoka...je revision F...

Jakka ::

Danes ugotovil, da mi enako dela, enak tuner in program. Sem malo pobrskal po googlu in ugotovil, da je normalno, da program za tuner mute-a mikrofon, v winxp prestavi kljukico pod record control na line-in. Ob izhodu bi pa moral nastaviti nazaj na nastavitve pred zagonom. Samo tega ne naredi... Očitno "bug". :) Namreč pri programih drugih proizvajalcev tv tunerjev takšnih težav naj ne bi bilo.

p.s: Nja, prestavi na line-in, ker nekateri tunerji potrebjejo eksterno povezavo tuner-zvočna kartica (line-in), posledično mora biti nastavljeno na line-in, da ko snemaš, posname tudi zvok iz line-in. Program je pa za vse tv tunerje od leadteka enak. Nazaj pa ne prestavi... grr.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jakka ()

Blaz90 ::

Mogoč bi pomagal če bi meu mikrofon na integrirani zvočni, line in pa tko kot mam zdej na audigy ?
Bom probu kasnej..

EDIT: ja tk pa dela, mic na na onboard, predvajanje pa na audigy pa zdj lepo dela.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Blaz90 ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ubuntu 7.04 + Pinnacle PCTV = slika super, zvoka ni - Linux n00b here (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
706806 (4247) poweroff
»

TV tuner problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
51025 (951) Igor0
»

Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zvočne kartice
598230 (7025) matjash
»

TV programi za TV tunerje

Oddelek: Programska oprema
81292 (990) sosko1
»

ATI TV Wonder + SoundBLaster PCI128

Oddelek: Strojna oprema
101299 (1184) PIII850

Več podobnih tem