Forum » Loža » Za tiste ki imajo WinXp
Za tiste ki imajo WinXp
sasox ::
Sam ti pa hitr dojames.......to je blo itaq v novici par dni nazaj....
Drugac pa NE KLIKAT :D
Drugac pa NE KLIKAT :D
CaqKa ::
hehe
_mortal_ zgornjo klikni če si as
aja pa garantiram da zgornja nea odlogira >:D
btw popravek dobite tukaj.
_mortal_ zgornjo klikni če si as
aja pa garantiram da zgornja nea odlogira >:D
btw popravek dobite tukaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
boogoo ::
Zgornji link se parkrat ze vidu, samo mam popravke nalozene in je samo napiso you sould feel lucky if you don't have in xp, meni pa nič jasno.....
CaqKa> Ej tebi pa j**** mamo, babico, celo familijo 3 kolena nazaj..... Pa pizda no, ne morš takih stvari delat, mi nabije okna pa mi jih je tak hitro odpiralo, da sem v task managerju komaj trofo tisti link pa ga zakljuco.... Odprlo pa je 291 oken !!!!!!!!! Pi**** ti je ma***. Dobro da majo XP close group.....
CaqKa> Ej tebi pa j**** mamo, babico, celo familijo 3 kolena nazaj..... Pa pizda no, ne morš takih stvari delat, mi nabije okna pa mi jih je tak hitro odpiralo, da sem v task managerju komaj trofo tisti link pa ga zakljuco.... Odprlo pa je 291 oken !!!!!!!!! Pi**** ti je ma***. Dobro da majo XP close group.....
rc-car ::
Netscape je imun tudi na link od CaqKe :P :P >:D
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rc-car ()
em če IE endtaskaš se ne odpirajo več nova okna :) mislim pa da v kodi piše da jih 1000 odpre kolko sem gledal.. tak da je pol ful simpl close group:)
meni jih je prvič odprl 68, drugič ko sem hotel probat če lahko hitreje pa se mi je ie skril pa se mi jih je 280 odprlo predno sem našel :) aja pa mašina se vseeno ni vsedla. sem vesel da imam tak stabilne vinse pa 22 dni uptajma:)
meni jih je prvič odprl 68, drugič ko sem hotel probat če lahko hitreje pa se mi je ie skril pa se mi jih je 280 odprlo predno sem našel :) aja pa mašina se vseeno ni vsedla. sem vesel da imam tak stabilne vinse pa 22 dni uptajma:)
Zgodovina sprememb…
_Mortal_ ::
Capka go fuck youself. aja vidusm še eno hujšo foro na tisto temo. Jz sm šou na sistem shutdown in je blo vse v redu
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
ja je blo vse vredu ja.... samo uptime ti je pa šel v kurac... taki pač ste ko neznate problema drugače rešit kot pa z reset tipko :)
boogoo ::
Ja sej to sem naredo, explorerja sem zaprl, samo ker so se nova okna tak hitro odpirala, ga je bilo tezko oznacit v task menegerju
Paramedic ::
Kje se tu dobi kak patch? Js mam vse Critical Updates inštalirane, pa mi vseeno odlogira ;(( . Kateri je to, povejte številko Q, al pa kak se glasi, da vidim, če ga že mam (pa da ne pomaga?).
End transmission.
frudi ::
by CaqKa:
samo uptime ti je pa šel v kurac...
daj proooooosim, povej mi, da se hecaš. sej se hecaš, kajneda? ker človek ne more bit tolko patetičn, da bi s tem mislil resno... :O :(
samo uptime ti je pa šel v kurac...
daj proooooosim, povej mi, da se hecaš. sej se hecaš, kajneda? ker človek ne more bit tolko patetičn, da bi s tem mislil resno... :O :(
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
sem pač glih bil na tejle uptime finti... mašino ze imam 22 dni up pa se mi ne ljubi restartat
pol bom pset moral čakat tisto minuto da se nazaj zaženejo :>
pol bom pset moral čakat tisto minuto da se nazaj zaženejo :>
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Maxthon 1.1.067 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 6829 (6741) | Matev |
» | Od česa se pojavlje tole okno?Oddelek: Omrežja in internet | 1837 (1255) | Bakunin |
» | uptime internetaOddelek: Omrežja in internet | 2329 (1756) | Microsoft |
» | temperatura IBM diskov??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1861 (1241) | Kriko |
» | Win xp Zalega hroščev!!!Oddelek: Operacijski sistemi | 1155 (854) | brin |