Forum » Pomoč in nasveti » Lotus Notes -Avtomatični odgovor
Lotus Notes -Avtomatični odgovor
Urber ::
Pozdravljeni !
Zanima ali mogoče kdo ve kako se v Lotus Notes-u nastavi avtomatični odgovor napr. vrnem se dne... itd.
Hvala za odgovore !
Zanima ali mogoče kdo ve kako se v Lotus Notes-u nastavi avtomatični odgovor napr. vrnem se dne... itd.
Hvala za odgovore !
Vanich ::
Odvisno katero verzijo imaš....
V moji (6.5.2 verzija) se klikne samo na knofek "Orodja" in potem izbereš: "Odsotnost..." in si naštimaš datum od - do in pa sporočilo.
V moji (6.5.2 verzija) se klikne samo na knofek "Orodja" in potem izbereš: "Odsotnost..." in si naštimaš datum od - do in pa sporočilo.
kixs ::
Odvisno od designa postne baze.
Vendar po "defaultu" bi moral imeti na orodni vrstici gumb Tools (Orodja) - to je, ko imas odprto svojo posto (Inbox). Potem pa iz menija izberes "Out of office".
Kje pa to uporabljas? Saj naceloma je to Client-Server aplikacija in ce ne drugace, vprasaj svojega informatika.
lp
Vendar po "defaultu" bi moral imeti na orodni vrstici gumb Tools (Orodja) - to je, ko imas odprto svojo posto (Inbox). Potem pa iz menija izberes "Out of office".
Kje pa to uporabljas? Saj naceloma je to Client-Server aplikacija in ce ne drugace, vprasaj svojega informatika.
lp
Urber ::
Hvala !
Design pošte mislim da je 5 SLO imam pa na voljo v inbox-u pod orodja samo arhivske nastavitve ter novo sporočilo s tiskovino. Videl pa sem, da ima verzija 6 in naprej možnost '' odsotnost''.
Bom še malo informatioke povprašal !
Design pošte mislim da je 5 SLO imam pa na voljo v inbox-u pod orodja samo arhivske nastavitve ter novo sporočilo s tiskovino. Videl pa sem, da ima verzija 6 in naprej možnost '' odsotnost''.
Bom še malo informatioke povprašal !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 275959 (20890) | Matko |
» | Gmail backup, thunderbird, ...Oddelek: Programska oprema | 4978 (1417) | markhenry |
» | Gmail (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25168 (11798) | donvito |
» | Lotus Notes - replace designOddelek: Omrežja in internet | 2611 (2469) | luky |
» | lotus notes 7 in 8Oddelek: Pomoč in nasveti | 2012 (1551) | Vanquish |