Forum » Programska oprema » Thunderbird - shranjevanje poste na disk
Thunderbird - shranjevanje poste na disk

atasmrk ::
Danes sem se odlocil preizkusiti tale fenomen, pa se mi je ze zataknilo.
Se preden sem si iz gmaila prenesel prvo posto, sem si odjemalca nastavil tako, da naj vse podatke shranjuje na disk D:\ in ker hocem imeti kopije sporocil na strezniku, sem odkljukal moznost, naj izbrise mail na strezniku, ko ga izbrisem lokalno. Nakar sem stisnil prejmi posto (ali nekaj takega).
Vsebina inbox-a se stanka k meni (posta je lepo nanizana po datumu prejetja), hocem lokalno prebrat kak mail, TB maila ne najde. Grem gledat na disk, v mapi Gamil vidim nekaj datotek, vse pa so manjse od 1 kB in imajo imena kot Inbox ali Trash. To torej ne bo to. Zaprem TB, ga se enkrat zazenem, on preverja vsebino predala, v predalu nic novega, TB-jev inbox pa je prazen.
Poste sicer nsem izgubil, se mi pa vs skupaj zdi jako cudno.
Porocilo o napaki gre nekako takole : Poste z imenom ...\gmail\inbox?nekaj ni mogoce najti. Preglejte poti.
Lavfa pa vse skupaj na Visti.
Hvala za pomoc.
Se preden sem si iz gmaila prenesel prvo posto, sem si odjemalca nastavil tako, da naj vse podatke shranjuje na disk D:\ in ker hocem imeti kopije sporocil na strezniku, sem odkljukal moznost, naj izbrise mail na strezniku, ko ga izbrisem lokalno. Nakar sem stisnil prejmi posto (ali nekaj takega).
Vsebina inbox-a se stanka k meni (posta je lepo nanizana po datumu prejetja), hocem lokalno prebrat kak mail, TB maila ne najde. Grem gledat na disk, v mapi Gamil vidim nekaj datotek, vse pa so manjse od 1 kB in imajo imena kot Inbox ali Trash. To torej ne bo to. Zaprem TB, ga se enkrat zazenem, on preverja vsebino predala, v predalu nic novega, TB-jev inbox pa je prazen.
Poste sicer nsem izgubil, se mi pa vs skupaj zdi jako cudno.
Porocilo o napaki gre nekako takole : Poste z imenom ...\gmail\inbox?nekaj ni mogoce najti. Preglejte poti.
Lavfa pa vse skupaj na Visti.
Hvala za pomoc.

Groove ::
jz mam gmail na xpjih (na thunderbirdu) pa dela normaln zato pa pravm.. da je lahk vista bug :S oz thunderbird bug na visti :S

atasmrk ::
Ok, sedaj po nekaj googlanja sem si zacel na gmail posiljat maile, pa je vsa stvar nakako ozivela. Grem sreco probat se s kaksni drugim predalom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 288095 (33026) | Matko |
» | POP3 mail na več PCOddelek: Omrežja in internet | 3508 (3198) | axee |
» | [Android] Katero aplikacijo za Gmail?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3579 (3243) | bigbug |
» | Problemi z email odjemalci!Oddelek: Programska oprema | 2541 (2455) | VidKo |
» | Gmail podpira odslej tudi IMAP (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 11098 (11098) | Gandalfar |