Forum » Omrežja in internet » WINDOWS firewall
WINDOWS firewall
AlBundy ::
Mam eno vprašanje:
kater firewall naj uporabljam: od windowsov al od symanteca 02 [4mesece dela - poleg plate sem dobu NIS2002] za web server? Raj bi sicer od windowsov saj mi norton blokira ftpje in se ne obnasa ravno najbolj, pa me sedaj zanim ce je zakej [naprimer me obvaruje pred trojanci, hekerji,...] :O .
kater firewall naj uporabljam: od windowsov al od symanteca 02 [4mesece dela - poleg plate sem dobu NIS2002] za web server? Raj bi sicer od windowsov saj mi norton blokira ftpje in se ne obnasa ravno najbolj, pa me sedaj zanim ce je zakej [naprimer me obvaruje pred trojanci, hekerji,...] :O .
- spremenil: AlBundy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 131844 (21331) | Qushaak |
» | kateri OS na staro mašinoOddelek: Operacijski sistemi | 1326 (1168) | hamax |
» | Kaj naredite po namestvi xpOddelek: Operacijski sistemi | 1890 (1445) | bojsi |
» | AntiVirus in FireWallOddelek: Omrežja in internet | 2303 (1858) | Predator |
» | Kateri antivirusni program priporocate?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1595 (1199) | MTB |