Forum » Loža » Vzroki in odprava tresenja rok
Vzroki in odprava tresenja rok
SmeskoSnezak ::
Zanima me kaj vse so vzroki, da se ti roke tresejo in kako to prekleto hibo odpraviti? Mi že gre na živce, da ko jem, se mi žlica pajtla, ko slikam, dobim meglene slike, etc.
@ Pusti soncu v srce... @
gfighter ::
Nehaj (oz. začni) piti zjutraj kozarček kratkega...
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam
LoneWolf ::
Najpogostejsi vzrok je psihicne narave. Obdobje stresa, treme ipd. Sam ves, kdaj ponavadi pride do tresenja rok.
Od bolezenskih vzrokov gre lahko za obolenje scitnice, pogosta je tudi tresavica. O kaksnih tezjih obolenjih kot je parkinsonova bolezen na tej stopnji se ne gre razmisljat.
Ampak res ne vem, zakaj ne greste s taksnimi vprasanji do osebnega zdravnika. Zato je tam in je dalec najbolj kvalificiran za diagnostiko in relevanten odgovor.
Od bolezenskih vzrokov gre lahko za obolenje scitnice, pogosta je tudi tresavica. O kaksnih tezjih obolenjih kot je parkinsonova bolezen na tej stopnji se ne gre razmisljat.
Ampak res ne vem, zakaj ne greste s taksnimi vprasanji do osebnega zdravnika. Zato je tam in je dalec najbolj kvalificiran za diagnostiko in relevanten odgovor.
Buldožer ::
Neki je v genih; mojmu fotru se tresejo, men pa tud. Zdej se mi je pa začela dogajat še ena stvar: ko v družbi jem juho, se mi začnejo roke še bolj trest, ker mi je bed, da se mi tresejo roke. Tako, da zna bit kej tud na psihi. Sam razmišljam, da bi šel k psihologu .
Več glav več ve. No, ni nujno!
Boeing ::
Sicer zase nebi rekel, da zaradi omenjenega problema trpim, ker se pojavlja dokaj poredko, sem pa s poskusi ugotovil, da je pojav pri meni odvisen od tega, ali sem zjutraj kaj jedel.
Če ne jem, se zadeva ne pojavi.
Če sem in se nisem napokal (kar pomeni da sem do kosila že pošteno lačen), se večinoma pojavi.
Če se napokam in vmes še kaj prigriznem, se problem ne pojavi.
Je pa zoprno, ko ravno takrat dobiš juho na mizo. Nekaj je tudi na psihi, samo še ne vem kaj točno. Potem bom hudiča odmislil.
O psihologu pa, za razliko od Svizya, še ne razmišljam
Če ne jem, se zadeva ne pojavi.
Če sem in se nisem napokal (kar pomeni da sem do kosila že pošteno lačen), se večinoma pojavi.
Če se napokam in vmes še kaj prigriznem, se problem ne pojavi.
Je pa zoprno, ko ravno takrat dobiš juho na mizo. Nekaj je tudi na psihi, samo še ne vem kaj točno. Potem bom hudiča odmislil.
O psihologu pa, za razliko od Svizya, še ne razmišljam
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Boeing ()
karafeka ::
Potem bi se mu kaj drugega treslo....
Ne vem, probaj it malo v naravno (kak gozd, nekam na deželo), kar tako, brez kakšnih obveznosti.... da se malo sprostiš. Mogoče bo pomagalo.
Ne vem, probaj it malo v naravno (kak gozd, nekam na deželo), kar tako, brez kakšnih obveznosti.... da se malo sprostiš. Mogoče bo pomagalo.
LoneWolf ::
> Če ne jem, se zadeva ne pojavi.
> Če sem in se nisem napokal (kar pomeni da sem do kosila že pošteno lačen), se večinoma pojavi.
> Če se napokam in vmes še kaj prigriznem, se problem ne pojavi.
Ce tole "matematicno" pokrajsam, bi se reklo, da se problem pojavi ob nihanju sladkorja v krvi. ;) Predvsem diabetiki dobro poznajo ta efekt.
> Če sem in se nisem napokal (kar pomeni da sem do kosila že pošteno lačen), se večinoma pojavi.
> Če se napokam in vmes še kaj prigriznem, se problem ne pojavi.
Ce tole "matematicno" pokrajsam, bi se reklo, da se problem pojavi ob nihanju sladkorja v krvi. ;) Predvsem diabetiki dobro poznajo ta efekt.
tvich ::
Men se roke tresejo če spijem preveč kave. A vpliva kava, ker je pač diuretik (ne vem če sm prov napisal), na raven sladkorja v krvi?
And AC said, ''LET THERE BE LIGHT!''
And there was light--
And there was light--
Steinkauz ::
Men si roke ful tresejo dan po prepiti noči. Drugač se mi ne trese, edin če kakšno majhno skodelico s kavo dvignem(kjer je potrebna natančnost in umirjenost) se mi začne trest, še huje pa je, če je folk zravn. Gotovo neki na psihi(sploh to da bolj), sam neki pa tut od nečesa druzga. Tut men gre precej naživce
Boeing ::
Lonewolf, sem o tem tudi že pomislil.
Pa so gospoda v belem pogledali pa rekli da ne, da to ni to.
Kul
Pa so gospoda v belem pogledali pa rekli da ne, da to ni to.
Kul
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
PacificBlue ::
Ja mam podoben problem,,se mi roke tresejejo včasih res ob neprimernih trenutkih..se spomnim ka se je folk režal ko sem na faksu seminarsko predstavljal na grafoskopu...zadeva je švigala sem ter tja
Ja ni prijetno.. pa mislim da ni problem v tremi..trema se pojavi potem ko se ti roke že tresejo..jaz sem se v bistvu že tk navadil da treme res nimam več glede tega...pa tudi tresejo se mi mogoče manj...mi je pa en kolega omenil enkrat da je vzrok tresenja rok verjetno v nepravilnem dihanju in mislim da je to velik del resnice..
Pa verjemte noben psiholog al pa zdravnik vam ne bo pomagal glede tresenja rok..edino tablete vam lahko predpiše..saj veste tiste tablete z izvlečki mete in nevem kakega sranja še...to ne pomaga..vem iz svojih izkušenj...
Ja ni prijetno.. pa mislim da ni problem v tremi..trema se pojavi potem ko se ti roke že tresejo..jaz sem se v bistvu že tk navadil da treme res nimam več glede tega...pa tudi tresejo se mi mogoče manj...mi je pa en kolega omenil enkrat da je vzrok tresenja rok verjetno v nepravilnem dihanju in mislim da je to velik del resnice..
Pa verjemte noben psiholog al pa zdravnik vam ne bo pomagal glede tresenja rok..edino tablete vam lahko predpiše..saj veste tiste tablete z izvlečki mete in nevem kakega sranja še...to ne pomaga..vem iz svojih izkušenj...
Tilen ::
Smeško ti se malo manj za druge brigaj, pa se boš preč manj tresel.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Mene pa res bk za druge. (no, včasih me mal skrbi za smotan folk na tem forumu ) A me ti to s kom nonstop mešaš? Že zadnič si bluzo, da bi naj v Comshopu delal? Pa v prenekateri temi sn omeno, da sn spohara. Pohorc sn... Daj si to že enkrat dopovedat. Comtron poznam bolj malo, kr ne nakupujem tam. Mam rajš Rolan, ki je tud tam v bližini.
Aniway... kafe ne pijem. Mogoče energijske napitke tu pa tam. Alkohola pa ne maram preveč, mamo sicer vinograd, sam vina ne pijem. Mam rajš pivo, pa redkokdaj še kakšn štamprli. Pa itak nisn alkoholik... Skrbi mam le za našo gošo, pa še to me ne rab, kr še ni moja. Doma pa tud nimam cajta za skrbet, mam dovolj dela, da ne mislim na bedarije. Roke se mi ne tresejo prec hudo, ampak le gvišno, tolk da se opazi. In ker mamo pr nas doma star fotoaparat, enostavno nečem slikat z njim, ker nardim pocaste slike. Zdaj pa so si zmisli, da bi bil cajt kupt nov fotoaparat, kr nam ta nagaja , očitno je že dovolj star... In jaz bi rad mal lepše slike fotkal, če že dobimo nov fotoaparat. Pa da lahk naše domače žvadi slikam, itd.
K dohtari pa tu gor mi ne hodmo preveč radi. Je en star prsmukjen ded, ko ti da neke drugega, kot pa bi ti mogo dat. V MB k svojem dohtaru, ki ti ga dodeli srednja šola, pa tud ne mislim skakat za to da ga vprašam:"Ej, dohtarca, zakaj se men roke tresejo?" in bo mi pol ziher pol ure najmanj razlagala, kaj vse bi lahk blo narobe.
Aniway... kafe ne pijem. Mogoče energijske napitke tu pa tam. Alkohola pa ne maram preveč, mamo sicer vinograd, sam vina ne pijem. Mam rajš pivo, pa redkokdaj še kakšn štamprli. Pa itak nisn alkoholik... Skrbi mam le za našo gošo, pa še to me ne rab, kr še ni moja. Doma pa tud nimam cajta za skrbet, mam dovolj dela, da ne mislim na bedarije. Roke se mi ne tresejo prec hudo, ampak le gvišno, tolk da se opazi. In ker mamo pr nas doma star fotoaparat, enostavno nečem slikat z njim, ker nardim pocaste slike. Zdaj pa so si zmisli, da bi bil cajt kupt nov fotoaparat, kr nam ta nagaja , očitno je že dovolj star... In jaz bi rad mal lepše slike fotkal, če že dobimo nov fotoaparat. Pa da lahk naše domače žvadi slikam, itd.
K dohtari pa tu gor mi ne hodmo preveč radi. Je en star prsmukjen ded, ko ti da neke drugega, kot pa bi ti mogo dat. V MB k svojem dohtaru, ki ti ga dodeli srednja šola, pa tud ne mislim skakat za to da ga vprašam:"Ej, dohtarca, zakaj se men roke tresejo?" in bo mi pol ziher pol ure najmanj razlagala, kaj vse bi lahk blo narobe.
#000000 ::
Mogoče ti pa baba manjka ?
Da nisi v depri ?
Drugač pa probaj vzet vsako jutro en persen, se dobi brez recepta, in mislm, da lahko tud kak štamprle zvrneš čez, ker je narejen iz zdravilnih zelišč, tak da ne boš matast okol hodu. LP
Da nisi v depri ?
Drugač pa probaj vzet vsako jutro en persen, se dobi brez recepta, in mislm, da lahko tud kak štamprle zvrneš čez, ker je narejen iz zdravilnih zelišč, tak da ne boš matast okol hodu. LP
poweroff ::
Ja, seveda. Najbolje je, da se ga vsako jutro na mrtvo napiješ ali naješ tablet - potem boš do večera povsem mirno obležal na postelji.
P. S. kava je med drugim tudi poživilo - vsebuje kofein...
P. S. kava je med drugim tudi poživilo - vsebuje kofein...
sudo poweroff
#000000 ::
Ma ne sej persen ni noben kemični šit, to je iz zdravilnih zelišč narejen tabletek in tud če kilo vina čez spiješ, ne boš nič bolj pijan kot bi bil brez persena.
Lahk pa v ponedeljek vzameš en Leponex 100 in spiš do srede
Lahk pa v ponedeljek vzameš en Leponex 100 in spiš do srede
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
Vice ::
Če se ga lahko nažgeš po določenih tabletah to še ne pomeni da v njej ni "kemikalij" in niti ne vem kako bi lahko tableto nareedili brez njih???
Drugače pa do dohtarja pa naj ti da kakšen špinel na recept.
Drugače pa do dohtarja pa naj ti da kakšen špinel na recept.
poweroff ::
Aja, Persen je iz zelišč narejen?
Zakaj je pa potem v višji jakosti na recept?
Zakaj je pa potem v višji jakosti na recept?
sudo poweroff
DimmniBurek ::
Ma jebeš tablete... Ne tega žret.... Kaj boš cel lajf kupoval neke tablete in se z njimi nakladal? Probaj. Nevem, vprašaj še na kakem drugem forumu, probaj kako jogo ali nevem kaj... Mogoče začni športat...
There Is No Stronger Drug Than Reality
Sem že ja povedal,da te tablete Persen ne pomagajo...mam lastne izkušnje...še zdaj jih se mi vlačijo nekje po predalu...
Načini, ki ti pomagajo, da se ti roke ne bodo več tok tresle:
1. bolj mirno življenje, ne se sekirat za vsak drek...ali bolje sploh se ne sekiraj
2. zdrava prehrana..ne jej preveč industrijske hrane.. jej velik sadja, zelenjave.,pij vodo
3. ukvarjaj se z športom, vsak dan..vsaj 10 min..mal laufi ipd..
4. ne pij alkohola/oziroma ne pretiravaj
5. prenehaj z prepogostim masturbiranjem/seksanjem-če to počneš....
6. začni se ukvarjaz z jogo/meditacijo..to te pomiri
7. pa za 100% uspeh lahk tu pa tam skadiš kak špinel..
Točka 7. je na lastno odgovornost
1. bolj mirno življenje, ne se sekirat za vsak drek...ali bolje sploh se ne sekiraj
2. zdrava prehrana..ne jej preveč industrijske hrane.. jej velik sadja, zelenjave.,pij vodo
3. ukvarjaj se z športom, vsak dan..vsaj 10 min..mal laufi ipd..
4. ne pij alkohola/oziroma ne pretiravaj
5. prenehaj z prepogostim masturbiranjem/seksanjem-če to počneš....
6. začni se ukvarjaz z jogo/meditacijo..to te pomiri
7. pa za 100% uspeh lahk tu pa tam skadiš kak špinel..
Točka 7. je na lastno odgovornost
Calligula ::
To je precej genetsko pa to je tudi samo simptom, ki ima lahko stotine vzrokov.
Po prepiti noci imas itak totalno neravnotezje elektrolitov, mineralov,..
Skratka dvomim, da ti bo ratalo kak nacin najt za odpravit.
Cisto fizicno gledano pa je verjetno to bolj opazno pri ljudeh z daljsimi okoncninami.
Po prepiti noci imas itak totalno neravnotezje elektrolitov, mineralov,..
Skratka dvomim, da ti bo ratalo kak nacin najt za odpravit.
Cisto fizicno gledano pa je verjetno to bolj opazno pri ljudeh z daljsimi okoncninami.
dukenukem ::
hehe, kako zgleda če se nesteroviču roke tresejo, k ma šapo ket pokrov od sekreta če drinkaš preveč energy pjačk, jih omeji notr je mučo kofeina,lahko te psihično nekaj muči ,najbolje je, da greš do dohtarja
stock ::
Tresejo se roke od hitrega utripa srca... zdej kaj pa delaš da ti srce hitro bije pa sam veš... mogoče preveč drkaš (ne zajbavam se) .
Kot so že rekl nekaj u zvazi s psiho... si skos prestrašen... pod stresom, takšnim ali drugačnim ane.
Čim bol si umirjen manj se ti tresejo ane.. joga
Kot so že rekl nekaj u zvazi s psiho... si skos prestrašen... pod stresom, takšnim ali drugačnim ane.
Čim bol si umirjen manj se ti tresejo ane.. joga
marsovcek ::
Tresejo se roke od hitrega utripa srca... Na katerem zelniku je pa to zraslo?
Treseš se lahko zaradi psihe (napetost, trema,...), kemije (kofein, post-alko,...), vedno je pa tudi možnost t.i. esencialnega tremorja, ki spada med bolezni. To je deloma genetsko pogojeno. Zdravljenja se ne spomnim, vsekakor se pa s samokontrolo da precej omejiti.
Treseš se lahko zaradi psihe (napetost, trema,...), kemije (kofein, post-alko,...), vedno je pa tudi možnost t.i. esencialnega tremorja, ki spada med bolezni. To je deloma genetsko pogojeno. Zdravljenja se ne spomnim, vsekakor se pa s samokontrolo da precej omejiti.
Yossarian ::
V nobenem primeru ne upoštevaj nasveta, ki bi ti ga morda dal Tony Parker. Njemu se v odločilnem trenutku tudi zatrese roka. Vsekakor pa poslušaj nasvet smrkavca Domna Lorbka. Vsaka čast.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
ThinMan ::
Začni se ukvarjati z avtogenim treningom, afirmacijami, joga, tibetanske vaje, ...
Hannes Lindemann - avtogeni trening
Kojc Martin - Učbenik življenja
Tomaž Flajs - Učbenik stabilnega življenja
Louise Hay - Življenje je tvoje
To toplo priporočam ljudem, ki delajo zelo stresna dela (delo za računalnikom, ljudmi, ...)
lp,
Hannes Lindemann - avtogeni trening
Kojc Martin - Učbenik življenja
Tomaž Flajs - Učbenik stabilnega življenja
Louise Hay - Življenje je tvoje
To toplo priporočam ljudem, ki delajo zelo stresna dela (delo za računalnikom, ljudmi, ...)
lp,
----
"We may not be able to control the wind, but we can always adjust our sails"
"We may not be able to control the wind, but we can always adjust our sails"
ripmork ::
Meni se roke tresejo (u izi) odkar vem zase. Stres, trema...to pa itak še potencira zadevo pri vsakomur, opazil sem pa da se mi najbolj tresejo ko sem fejst lačen in grem na kak horseburger/kebab/... skratka na nekaj res dobrega - takrat komaj kaj obdržim v rokah
sem se že pogovarjal z osebno dohtarco glede tega, pa me je pomirila da to (baje) nima veze s kako parkinsonovo ali čim podobnim.
Pač neke vrste živčna motnja ki ni nič tragičnega.
ironija pri vsem je, da se praktično cel lajf ukvarjam z risanjem tako ali drugače, in imam prav zaradi nemirne roke povsem svojo tehniko npr. skiciranja s svinčnikom.
Ni šans da bi potegnil lepo mirno črto
ampak je to zgleda res že built-in funkcija in del mene, tak da sploh ne razmišljam o tem kaj dosti.
sem se že pogovarjal z osebno dohtarco glede tega, pa me je pomirila da to (baje) nima veze s kako parkinsonovo ali čim podobnim.
Pač neke vrste živčna motnja ki ni nič tragičnega.
ironija pri vsem je, da se praktično cel lajf ukvarjam z risanjem tako ali drugače, in imam prav zaradi nemirne roke povsem svojo tehniko npr. skiciranja s svinčnikom.
Ni šans da bi potegnil lepo mirno črto
ampak je to zgleda res že built-in funkcija in del mene, tak da sploh ne razmišljam o tem kaj dosti.
>ampak je to zgleda res že built-in funkcija in del mene, tak da sploh ne razmišljam o tem kaj dosti.
I guess it's the same with me, RIPMORK.
p.s.: te pa nix, hvala za infote drugač.
I guess it's the same with me, RIPMORK.
p.s.: te pa nix, hvala za infote drugač.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SmeskoSnezak ()
Ejsi_Disi ::
@RIPMORK:
Idealno za arhitektonsko risanje.
Idealno za arhitektonsko risanje.
Rock n' roll ain't noise pollution!
Ona ::
Pozdravljeni!
Stara sem 22 let, tudi meni se roke tresejo že od otroštva zadnje čase pa opažam, da se mi bolj tresejo se posebej zjutraj. Kadar moram pred ljudmi kaj početi z rokami npr. Pisati, držati kozarec v rokah se mi začnejo nekontrolirano tresti, doživim kot kakšno paniko, najprej mi začne močno biti srce nato se mi roke začnejo potiti in tresti nato se mi začne se glava tresti. To se mi dogaja zadnji mesec intenzivneje in me zelo bremeni spostaja vedno huje. Ne vem kako se umiriti, saj vedno pred tem imam strah da se mi bodo roke tresle in nato me zgrabi ta panika.
HVALEŽNA VAM BOM ZA KAKŠEN NASVET.
Lp.
Stara sem 22 let, tudi meni se roke tresejo že od otroštva zadnje čase pa opažam, da se mi bolj tresejo se posebej zjutraj. Kadar moram pred ljudmi kaj početi z rokami npr. Pisati, držati kozarec v rokah se mi začnejo nekontrolirano tresti, doživim kot kakšno paniko, najprej mi začne močno biti srce nato se mi roke začnejo potiti in tresti nato se mi začne se glava tresti. To se mi dogaja zadnji mesec intenzivneje in me zelo bremeni spostaja vedno huje. Ne vem kako se umiriti, saj vedno pred tem imam strah da se mi bodo roke tresle in nato me zgrabi ta panika.
Lp.
OracleDev ::
Predlagam telovadbo, meni je pomagal fitnes oz. priporočam kakršnokoli gibanje. Pretok krvi (kljub temu da gre to za živčevje) sigurno pomaga. Sedaj se mi roke tresejo le po kakšni preveč popiti noči v kombinaciji z preveč dela (stres). Zjutraj predlagam tudi da zmanjšaš količino kave in da ješ kolikor toliko zdravo. Se je tudi meni dogajalo da sem komaj držal kavo v roki pa sem jo vseeno pil. Vem da je težko ko se ti enkrat tresejo, pa potem samo o tem razmišljaš, ampak čez to boš nekako morala it.
Stres je tko al tko največji ubijalec vsega. Poskušaj ugotoviti kaj je in kako se tega rešiti in si začrtaj kratke korake naprej. Ne si dajat prevelikih ciljev, ker s tem ljudje dosežejo kontra učinek.
Stres je tko al tko največji ubijalec vsega. Poskušaj ugotoviti kaj je in kako se tega rešiti in si začrtaj kratke korake naprej. Ne si dajat prevelikih ciljev, ker s tem ljudje dosežejo kontra učinek.
hamez66 ::
Pozdravljeni!
Lp.
Pogovori se z osebno zdravnico. Po opisanem sodeč si malo preveč napsihirana. Deluje, kot da se ti roke tresejo zato, ker se bojiš, da bi se ti roke tresle in bi te kdo videl. Verjetno gre za nedolžno stvar.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hamez66 ()
Machete ::
Ne, ne gre za nedolžo stvar, niti telovadba, niti goji jagode tu ne bodo pomagale. Gre za panične napade, dokaj razširjena zadeva. Uredi s svojo zdravnico, ki naj ti pomaga do ustrezne psihoterapije.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
SimplyMiha ::
Vsekakor je osebni zdravnik tu edini pravilen prvi korak, ne iskanje nasveta na "tehničnem" forumu. Če že moraš spraševat na forumu, vsaj na pravega piši, in sicer Med.Over.Net.
Egidij88 ::
Stres, trema itd. Pač sprostiti se je treba. Nekdo je kar tablete priporočil, ja pa bogpomagaj. Nekaj je v genih, enim se bolj tresejo, drugim manj. Nekaj je pa lifestyle. Joga ipd je dobra za marsikaj. Jaz imam meditacijo vključeno v tek 3x tedensko, tam za eno uro na temu svetu obstajam samo jaz.
Magic1 ::
Točno tako, pojdi k zdravniku in te bo napotil k nevrologu. Le ta pa bo ocenil, kako naprej.
Magic
Ona ::
Ja najverjetneje gre za panični napad, ki ga je sprožilo moje tresenje rok saj se ob tem počutim neprijetno med ljudmi-kaj si bodo ljudje mislili, zato me prime panika.
Machete ::
Eno z drugim. Nevrolog, psihoterapevt.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
martincek1 ::
SmeskoSnezak je izjavil:
V MB k svojem dohtaru, ki ti ga dodeli srednja šola, pa tud ne mislim skakat.
Pol pa ne jamraj.
louser ::
Ne, ne gre za nedolžo stvar, niti telovadba, niti goji jagode tu ne bodo pomagale. Gre za panične napade, dokaj razširjena zadeva. Uredi s svojo zdravnico, ki naj ti pomaga do ustrezne psihoterapije.
Cbd smola v okviru samozdravljenja.
Ja najverjetneje gre za panični napad, ki ga je sprožilo moje tresenje rok saj se ob tem počutim neprijetno med ljudmi-kaj si bodo ljudje mislili, zato me prime panika.
Anksioznost.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: louser ()
ToniT ::
@punca93
Čim prej obišči svojega osebnega zdravnika, da te napoti k specialistu. Očitno gre za panične napade. Z zdravili se sicer da težavo omiliti, vendar je s tem ne boš odpravila. Potrebno bo ugotoviti, kaj je tisti sprožilec, ki to povzroča. To boš pa lahko uredila samo s strokovno pomočjo. Pozabi na razne smole in samozdravljenje. Je pa to dolgotrajen proces...
Čim prej obišči svojega osebnega zdravnika, da te napoti k specialistu. Očitno gre za panične napade. Z zdravili se sicer da težavo omiliti, vendar je s tem ne boš odpravila. Potrebno bo ugotoviti, kaj je tisti sprožilec, ki to povzroča. To boš pa lahko uredila samo s strokovno pomočjo. Pozabi na razne smole in samozdravljenje. Je pa to dolgotrajen proces...
D3m ::
SmeskoSnezak je izjavil:
Zanima me kaj vse so vzroki, da se ti roke tresejo in kako to prekleto hibo odpraviti? Mi že gre na živce, da ko jem, se mi žlica pajtla, ko slikam, dobim meglene slike, etc.
To much jerking off can kill you.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: perci ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | metal gear solid 4Oddelek: Konzole | 4673 (160) | oo7 |
» | Sestava računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 2059 (1358) | Ahim |
» | Ponudim se za model frizerjuOddelek: Loža | 6098 (3184) | Valen |
» | Splošna trema - kako premagati? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11710 (9521) | Unknown_001 |
» | xfx 7900gs extreme 525/1550Oddelek: Navijanje | 1068 (914) | pozitron |