» »

Program za IR remote

Program za IR remote

roli ::

Imam problemček. Rabim nek program za kontroliranje IR daljincev. Imam daljinec, ki deluje preko win-lirc in Uice. Vse deluje OK razen neke stvari. Jaz bi rad daljinec imel za več aplikacij. Problem je , da ena aplikacija zasede vse gumbe razen enih treh. Jaz bi rad z enim gumbom vklopil komande za VLC, z enim za firefox... To naj bi omogočali Layouti v Uice. Vendar ne delujejo saj tudi, ko imam layout 2 vključen, tipke iz layout 1 še vedno delujejo. Zdaj pa rabim kak nasvet kako to usposobit oziroma kak podoben vendar boljši program.
http://www.r00li.com

5er--> ::

Meni je v Girder-ju to delovalo. (Lahko malo pogledaš za prejšnjimi verzijami, ki so bile še brezplačne.)

roli ::

Sem dal dol novo verzijo trial vendar ne vem kako pripraviti stvar do delovanja z mojim daljincem. Ta program se mio zdi tko čuden;(( .

EDIT: Z staro verzijo 3.2 stvar dela vendar nimam niti najmanjšega pojam kako jo uporabiti.

EDIT2: končno sem i začenja svitat kako se to uporabi. Imam pa problem, ker jaz bi rad, da bi en gumb enablal eno skupino in vse druge izklopil, če bi pritisnil drugega bi vklopil to skupino in vse druge izklopil.... Torej imam tri gumbe - vsakega za svojo skupino. je mogoče kako to narediti?
http://www.r00li.com

Zgodovina sprememb…

• spremenil: roli ()

KontraCepec ::

Jaz brez Girderja vec sploh ne morem. Izjemno uporaben program. Interface je malo (zelo) cuden in neroden, ampak se da postoriti vse...

Za tvoj problem. Za vsak sklop naredis svojo grupo. Nato naredis izven teh grup 3 multigrupe v katerih disablas vse in enablas samo ustrezno grupo. Vsakemu od teh 3 multieventov moras nastaviti state (enega od 3).
Krijejtiv

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ati remote wonder +uICE

Oddelek: Pomoč in nasveti
252432 (1696) claudyka
»

IR sprejemnik ali daljinec za PC (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
517380 (6347) sidd
»

IR daljinec ureja komp.

Oddelek: Programska oprema
181547 (1282) thramos
»

Daljinec za računalnik?

Oddelek: Kaj kupiti
142421 (2225) jerry2000
»

IR sprejemnik!!!