Forum » Pomoč in nasveti » počasnost računalnika-igrce štekajo
počasnost računalnika-igrce štekajo
hokejist13 ::
o! jest mam en problem in sicer računalnik pri igricah šteka......prijatelj ma enak procesor in enak rama pa mu igrce vleče brez problema...jst sm komp formatirou naložu use driverje pa spet isto sranje.če kdo ve kj o tem nj mi prosm pomaga.hvala že vnaprej lep pozdrav
a je mogoče kj z opremo narobe al pa kj..a se mogoče kakšn programčk dobi da bi use skp delal hitrej
ma procesor mam intel celeron 2800, 1gb rama(2krat 512)..grafično ati radeon 2250 128 mb...
ma velik.....pa recmo gta sa pr frendu z istmu procesorjm ramom pa grafično dela normaln men pa šteka da vsakič živce zgubim
Meizu ::
Hja, čaki malo, a igrata oba na istih resolucijah?
Definitivno daj na low-medium in pomojem boš rešil problem...
Definitivno daj na low-medium in pomojem boš rešil problem...
Macx95 ::
Ne, mislil je na R9250. Karta ni narejena za igranje zahtevnih 3D iger. Če pa daš na 640X480 pa vse detajle in teksture na low, potem pa bo zadeva relativno gladko tekla. Pa še info. Karta podpira pixel shader v1.4. Novejše igre so pa že pri v2.0. Se pravi s to karto ne bodo delale.
Meizu ::
rešitev = graphic upgrade or...smack this comp and throw it on the street...then buy a new, better one
michel ::
GTA SA sem igral na Pentium D 2,8GHz, 1 GB rama in Radeon 9200 SE in je kr dost štekalo.
Tako da rabiš novo grafično.
Tako da rabiš novo grafično.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GTA 4 PC (strani: 1 2 3 4 … 29 30 31 32 )Oddelek: Igre | 145295 (14502) | meho7 |
» | zakaj mi ne delajo igreOddelek: Pomoč in nasveti | 2790 (2270) | Sssaga |
» | 3D Igre na Eee PCOddelek: Pomoč in nasveti | 1448 (1310) | hojnikb |
» | gta 4 in grafikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2445 (2172) | mtosev |
» | hitman 4 blood money (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5018 (3305) | DOOM_er |