Forum » Zvok in slika » Audigy in visoka obremenitev procesorja
Audigy in visoka obremenitev procesorja
urbybaby ::
Soundblaster Live 5.1 sem zamenjal z Audigy SB1394. Inštaliral sem gonilnike in kartica dela super. Res pa je, da mi software-a ni hotelo naložiti in na koncu inštalacije je računalnik zamrznil. Prostorski zvok dela bp, kot tudi vse ostalo.
Opazil pa sem, da je obremenitev procesorja konstantno med 60 in 80%, kar se prej ni dogajalo. Iskal sem med procesi, toda nisem našel nič.
uporabljam operacijski sitem Vista Ultimate, procesor AMD 2600XP, 1,3 Gb Ram, matična plošča gigabyte 7N400L.
A je problem v gonilnikih ali v čem drugem.
Sumimpa, da je vklopljen EAX in da to obremenjuje procesor.
Kakšen pameten predlog?
Opazil pa sem, da je obremenitev procesorja konstantno med 60 in 80%, kar se prej ni dogajalo. Iskal sem med procesi, toda nisem našel nič.
uporabljam operacijski sitem Vista Ultimate, procesor AMD 2600XP, 1,3 Gb Ram, matična plošča gigabyte 7N400L.
A je problem v gonilnikih ali v čem drugem.
Sumimpa, da je vklopljen EAX in da to obremenjuje procesor.
Kakšen pameten predlog?
Baltazar-x ::
Na konfiguracijo AMD 64 2900MHz mi je audigy zvočna karta pobirala 8-15% procesorja.Delala je prfektno.To sm proda, pa kupu plato z onbort zvočno.lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267416 (67008) | Seljak |
» | GTA IV PC Benchmarks (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 10713 (6255) | CaptObvious |
» | Konfiguracija močnega računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 4040 (1180) | galu |
» | Čez kake 3 mesece si bom kupu rač... pa me zanima že zdajOddelek: Pomoč in nasveti | 1707 (1133) | krneki0001 |
» | Kakšno računalniško konfiguracijo imate? (nasplošno vaš hardware) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7718 (6166) | ialexxb |