Forum » Operacijski sistemi » Teme za Visto
Teme za Visto
roli ::
Torej zanima me, če obstaja kaka stran kjer imajo kake dobre teme za win visto.S temami mislim na izgled - da ne bo nejasnosti.
-----------------
Prav tako me zanima, če obstaja kaj podobnega tistemu apple docku - prav tako za Visto.
-----------------
Prav tako me zanima, če obstaja kaj podobnega tistemu apple docku - prav tako za Visto.
http://www.r00li.com
opeter ::
Hja, RocketDock na primer, ali pa StarDock-ov ObjectDock.
Sicer pa ne priporočam, da si nalagaš nepotrebne dodatke ipd. sranja, saj ti bodo čez čas zavzeli preveč resource-ov. Vsaj jaz ne bi nalagal nič od tega.
Glede Windows Viste... a privzeta tema ti ni dovolj?
Saj lahko spreminjaš barve
...kar recimo v osnovni v MacOS-u sploh ni možno (v OSX-u imaš samo Aqua Blue in Gray/Silver - samo gumbi oz označevanje se spremeni).
Tem za Windows Visto praktično (še) ni. Lahko pa seveda uproabiš vse dosedanje teme narejen za Windows XP.
Sicer pa ne priporočam, da si nalagaš nepotrebne dodatke ipd. sranja, saj ti bodo čez čas zavzeli preveč resource-ov. Vsaj jaz ne bi nalagal nič od tega.
Glede Windows Viste... a privzeta tema ti ni dovolj?
Saj lahko spreminjaš barve
...kar recimo v osnovni v MacOS-u sploh ni možno (v OSX-u imaš samo Aqua Blue in Gray/Silver - samo gumbi oz označevanje se spremeni).
Tem za Windows Visto praktično (še) ni. Lahko pa seveda uproabiš vse dosedanje teme narejen za Windows XP.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Ko Slo-tech.ovci svoj wallpaper na ogled postavijo! (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Loža | 892434 (20540) | D3m |
» | Win 8Oddelek: Operacijski sistemi | 1657 (1021) | bluefish |
» | Kaj prihaja za vistoOddelek: Operacijski sistemi | 2446 (1542) | Mavrik |
» | Apple izdal OS X Leoparda (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 8968 (8968) | borchi |
» | Evolucija grafičnega uporabniškega vmesnika (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 8036 (5074) | barbarpapa1 |