» »

Glasnost AMD ND9 coolerja v primerjavi z ostalimi

Glasnost AMD ND9 coolerja v primerjavi z ostalimi

RoadKILL` ::

To kar piše v naslovu. :)

Zanima me če je ND9 glasen v primerjavi z ostalimi (meni se zdi glasen, a ostalih ne poznam:\ ). Kupiti nameravam Volcano 7 in me samo zanima kakšne zvočne travme bom moral trpeti.
Pa še neki... kaj koristnga lahko nardim potem z ND9-ko? Lahko namonteram na geforce2 mx?

(upam da nisem kej kiksu preveč -> prvi post/topic)

ls ::

kupi rajsi titana dt5 ce ze kupujes.. je cenejsi, bolj tih in hladi ravno tako dobro. jst mam tud nd9 in sm pa ze z njim zadovoljen.. athlon850@1000 2.05V maximalno 45stopinjC
boljsega hlajenja ne rabim ker se ne da vec navit kljub voltage modu do 2.4V, ki sm ga danes naredu:((

RoadKILL` ::

Hm kje pa to prodajajo?
Pa kako more bit cenejši, boljši, tišji? Nekam sumljivo se sliši.... je to TopŠop? :)
Volcanota vsi hvalijo pa sm mislu... :)
No sej mam še mal časa da ornk razmislem.. :)

Jaxx ::

Jst sem imel ND9 (cheapass!) pa se mi je cela kišta tresla od vibracij, zgleda da je imel ekscenter.. Pa tud tulil je, da ni blo za vzdržat. Zamenjal sem ga z VolcanoII, je nekoliko tišji, pa še bistveno bolj mirno dela (vsaj kišta se mi ne sprehaja po mizi...)

ls ::

jst sm prej meu chrome orb, pole mi je pa en frend šenku tega ND9. dela obcutno tiše od chroma ki je dobesedno rohnel. pa še dno sm pobrusil in sedaj hladi precej boljse. titana prodajajo v ENIACU v Novi Gorici;)) tudi u megajitu se mi zdi, stane pa 2800sit

kuglvinkl ::

Sem zamenjal ND9 z Volc. 6. Je sicer glasnejši hladi pa veliko bolje.
Your focus determines your reallity

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

athlon 850 oc..

Oddelek: Navijanje
71007 (887) ls
»

Elite K7S5A in temperatura

Oddelek: Pomoč in nasveti
201321 (979) cyber