» »

plata + hladilnik = 2 problema

plata + hladilnik = 2 problema

-=[ kekec ]=- ::

1. Ima kdo hladlinik ND9, ki ga ponujajo pri mlacomu? Stvar je zelo glasna, hladi pa bolj mal - neobremenjen in nenavit TBird 900 ma 73°C 8-O (se toplotni senzor mora dotikat procesorja al se ga ne sme?)

2. Plata MSI K7T turbo - je možno overklokat? Sploh meri temperturo pravilno?

Heeeeeeeeeeelp!

Huey P ::

1. Mora se dotikat procesorja. 73 C???? Čudež, da ti ne zmrzne. Priporočam katerikoli Orbali pa katerikoli Volcano za boljše hlajenje.

2. Ja, da se.

..::DOOM III: The Legacy::..

-=[ kekec ]=- ::

Hvala za tole Huey P.

Plata je res ta (na njej piše - prej sem mislu, da so mi kej druga podtaknal :D), ampak v BIOSU ni nobenih nastavitev za spreminjanje množilnika, FSBja ali napetosti jedra ;((. Knjiga, ki sem jo dobu zraven pa vsebuje samo naslove in slike zaslonov BIOSa :P.

Pri vsem tem pa mi je najbolj čudno to, da je hladilnik mlačen in zrak, ki ga piha ven, je hladen.

Kolk bi normalno moral biti vroč TBird 900? Jest mislim, da je v mirovanju vsaj 30°C prevč. Je možno, da plata meri narobe? (kaže v BIOSu in v MBM 4 enako)?

Thnx

frik ::

ej ti kekec jst sm mel temperaturo pod 50°c pa mi je računalnik šteku pa sm mel kr velik hladilnik gor zdj mam pa največga gor kar se jih sploh da dobit pa mi nč ne šteka če ne bi rad sfuku procesorja in plate si raj zrihti da ne boš pol joku ko mol prjatu

Highlag ::

Glede na to, da praviš, da je hladilnik hladen procesor pa vroč mislim, da hladilnik nima dobrega stika z procesorjem. Poizkusi ponovno namestiti hladilnik pri montaži pa poglej če ima hladilnik dober stik z procesorjem!

cahahopie ::

No... 73 celzija ni najbolj cool temp. Jaz mam 1,3 Ghz in je temp. kljub velikem hladilniku (Titan kajtijazvem) in ne tolk švoh pretoku zraka, če je kišta zaprta 60-65 celzija. Včasih ob vročih dneh v akciji pa tud 68. Če je odprta škatla pa okol 55 v mirovanju.
Pač.... TBji se grejejo.

Justy ::

Pa kaj ste vi cist nori, moj athlon 1,2 ma 56 ob hudih naporih, drgac pa 50 pri idlanju, pa se mi zdi da je ze to prevec

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

asus laptop problem z ventilatorjem

Oddelek: Pomoč in nasveti
14886 (746) proxy18
»

Ali je ta temeperatura normalna ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
578774 (7593) Pro_moted
»

(Ne)normalno segrevanje procesorja?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
232303 (1827) BlackHole
»

merjenje CPU temperature na ABIT NF7-S 2.0

Oddelek: Strojna oprema
151560 (1342) frenk
»

MSi K7T Pro2 in voltaza