Forum » Zvok in slika » Problem na TV ali kje drugje?
Problem na TV ali kje drugje?
Zeratrem ::
No tako je, na isti TV sem poskusil priklopiti fotoaparat in PC in rezultat je bil isti: zamazana, skakajoča slika. Pred kratkim so mi na tej TV skozi svideo in chinch (ali karkoli je že tisti paličasti vtikač) delale vse audio-video naprave. Mogoče je bila vmes kakšna strela, prenapetost oz. se je serija vtikačev na nek način pokvarila... pa je sedaj rezultat takšen.
Mislite, da se mi splača poskusiti s scart adapterjem z svideo in ga namestit odzadaj, kjer je trenutno video rekorder. Prej sem poskusil predvajat eno video kaseto, pa je stvar delovala, potemtakem bi morala delovati tudi povezava s PCjem prek scart adapterja?
Mislite, da se mi splača poskusiti s scart adapterjem z svideo in ga namestit odzadaj, kjer je trenutno video rekorder. Prej sem poskusil predvajat eno video kaseto, pa je stvar delovala, potemtakem bi morala delovati tudi povezava s PCjem prek scart adapterja?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slika na televiziji je črnobela (tv out na notebooku)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1647 (1336) | Okapi |
» | kako razporediti kablovje za projektor?Oddelek: Zvok in slika | 3002 (2760) | msenjur |
» | Črnobelo kdaj pač ni lepoOddelek: Zvok in slika | 1670 (1442) | Zeratrem |
⊘ | ati radeon 9600 SE na TVOddelek: Zvok in slika | 1780 (1717) | CaqKa |
» | tv out= čb slikaOddelek: Zvok in slika | 3325 (2858) | romario |