» »

Nekadilec.si - ocena

Nekadilec.si - ocena

emcee ::

Nekadilec.si

Prosim za oceno. Bolj kot design (template), me zanima, kaj menite o sami ideji, primernosti odprtih oddelkov, kaj bi se še dalo, kaj je narobe.

Vse, ki vas problematika zanima pa vabim, da se pridružite. Upam, da to ni neka prepovedana promocija, zadeva je nekomercialna, sicer sem pa dal gor tudi reklamo za slo-tech. Če ni primerno sporočite.

Preseren ::

ok, barva mi ni najbolj povšeči, ampak vsake oke majo svojega malara...

Kar je bolj pomembno je, mislim da samo z forumom ne boš daleč prišel, ker bi rabil še kake dodatne informacije.... Novice, članke o odvajanju, itd..
Pred miljonom let sem naredil page start.at/nekajenje, tam so gori neke knjige in info, ki je free, pa ga lahko uporabiš (se ne spomnim več kaj je pravzaprav gori) kot začetek, potem pa piši članke...
SEO na https://www.seos.si

marvin42 ::

barva bruhanja me malo moti, drugače pa se mi zdi vsebinsko ok.
Mostly Harmless

OK hvala Preseren, bom malo pogledal, ko bo kaj časa.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: emcee ()

bluefish ::

se strinjam. Stran, kakršno si si zamisli, bi potrebovala še kakšne dodatne vire, forum bi bil le manjši del celote. Zato ti svetujem, da uporabiš Joomlo ali kak drug CMS in nato dodaš nekaj člankov, nasvetov, linkov,...

blueFish, ja verjetno imaš prav.

[brisan offtopic -BluPhenix]

Zgodovina sprememb…

jype ::

Glede na ciljno publiko je barvna shema bistveno premalo sivo obarvana, preveč pisana.

Če že morajo biti izrazite barve, naj bodo pljučno-rdeči odtenki :)

Keyser Soze ::

No, tako striktni pa tudi ni treba biti. Zelena baje pomirja. Sicer pa, ne vidim, da bi se kakšen vaš prispevek obarval rjavo pa to nikogar tule gor ne moti.:)

Edino kar tare tole stran je pomankanje informacij. Forum bi bil tam samo ena od sekcij. In nikakor ne edina. Ne pozabi, da forum lahko danes naredi čisto vsak. Samo na URL pa se ne gre zanašati.

Najprej razne novice, članki, ipd. Potem recimo zakonodaja ki tu špila veliko vlogo (tudi tuja). Sčasoma še kakšna online štacuna z nikotin patchi. :D
OM, F, G!

Tody ::

Lahko vprašam zakaj ste vsi butnjeni na oglase, ki vam nič ne prinašajo ? Stem mislim tudi adwords, če že dajajate dajte toboads gor ker boste vsaj kak koknkreten denar v kakem mesecu ali 5 dobili.

Drugače zlato pravilo forumov:

Noben ti ne bo pisal foruma, boš mogu sam začet razvijat debate, oddelki brez postov je isto kot če se jih sploh nebi videlo.

Domena je malce nesmislna, kajti bolj bi bilo smislno : Kadilec.si in tam potem trobit o tem in onem.

Kot je so povedal daj nekaj člankov gor, zakaj se odpovedati, kako se odpovedati, različne metode itd itd

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ocena strani: Ducat.si

Oddelek: Izdelava spletišč
313797 (2594) Gasper12
»

Plačljivo spletno časopisje (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
5421836 (20143) Gandalfar
»

Neuporaben iskalnik (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
536625 (4692) xabre
»

Predlogi za izboljšavo strani

Oddelek: Slo-Tech
181575 (1211) iration
»

Kak smo znani!!!